niebieskie kwiatuszki o które pytasz to pospolite szafirki.
 niebieskie kwiatuszki o które pytasz to pospolite szafirki.  
 Nie podpisuję zdjęć bo nie czuję takiej potrzeby
 ...Stałymi 'odwiedzaczami' są u mnie stare wygi ogrodnicze i im podpisy nie potrzebne...
 ...Stałymi 'odwiedzaczami' są u mnie stare wygi ogrodnicze i im podpisy nie potrzebne...  Ci,którzy zaglądają z ciekawości mogą pofatygować się zapytaniem.
 Ci,którzy zaglądają z ciekawości mogą pofatygować się zapytaniem.  Chętnie i z przyjemnością odpowiadam,każdy ślad obecności tutaj jest dla mnie miły.
 Chętnie i z przyjemnością odpowiadam,każdy ślad obecności tutaj jest dla mnie miły. 
,Martusiu

masz rację,że to jest wygwizdów...
 masz rację,że to jest wygwizdów...  Trochę nieporządku pozimowego mam ale dam radę uporać się z nim w swoim czasie.Co innego ogród przydomowy ,wypada żeby się dobrze prezentował o każdej porze.
 Trochę nieporządku pozimowego mam ale dam radę uporać się z nim w swoim czasie.Co innego ogród przydomowy ,wypada żeby się dobrze prezentował o każdej porze.  
 Wczoraj byłam w B-ce. otwartej po miesięcznym remoncie,zostałam poczęstowana z tej okazji pączkiem,otwarcie było głośne i kolorowe...Kupiłam ładnie zapączkowanego białego ciemiernika . Nieraz odpuszczałam jego zakup ale wreszcie uległam

Mam nadzieję,że trochę pokwitnie a potem pojedzie na działkę...
Lucynko zdążymy ze wszystkim jak co roku,nie ma co się śpieszyć!
Ja zaspokoiłam się swoją pierwszą wizytą i już mnie nie ciągnie...spokojnie oczekuję na lepszą pogodę bo jest mokro.
Milego weekendu życzę!

do towarzystwa ma kolejne hiacynty

A nawet jeśli nie, to przecież płakać nie będę.
  A nawet jeśli nie, to przecież płakać nie będę.  

Może dlatego, że remont bardzo by się już przydał...
 Może dlatego, że remont bardzo by się już przydał...  

Ależ Ty masz oko do tych fotografii! Jestem akurat na czas, żeby śledzić wiosnę od początku.
 Ależ Ty masz oko do tych fotografii! Jestem akurat na czas, żeby śledzić wiosnę od początku.  

Zakwasy dają o sobie znać.
  Zakwasy dają o sobie znać.  

Gratulacje dla niej.
  Gratulacje dla niej.  
   Chcąc dochować standartów do których było się przyzwyczajonym  naprawdę trzeba  się sprężać.Niby byłam samodzielna ale brak tej drugiej 'połówki' doskwiera mi na każdym kroku...
  Chcąc dochować standartów do których było się przyzwyczajonym  naprawdę trzeba  się sprężać.Niby byłam samodzielna ale brak tej drugiej 'połówki' doskwiera mi na każdym kroku...