Nie odzywam się, bo walczę ze zdjęciami w wątku.

Fotosik nie chce ode mnie pieniędzy za transfer i wysyła powiadomienia, że kończą mi się limity. Mam wątpliwości, czy hosting na fotosiku w ogóle ma sens.
NIe mogę zapłacić przez dotpay, oni nie odpisują. Zaczęłam się powoli przenosić ze zdjęciami na inne konto
Jeśli chodzi o róże,
Krysiu, to je trochę zaniedbałam i nie przycięłam wszystkich w terminie. Tych rabatówek mam tyle, że czasem nie ogarniam ;), a nie tnę gdy pada deszcz, więc miałam sporą przerwę. Teraz idzie upał, tak bym chciała popracować w ogrodzie w godziwych warunkach ;). Borówka obrodziła, muszę zbierać, bo sama spada

.
Z róż w tym sezonie bardzo dobrze radzi sobie 'Roselina'. Już w zeszłym roku zaczęłam cenić tę róże. I bardzo fajna i niezmordowana jest 'Ghita Rennessance'. Z 'Biennenweide Weiss' prawdopodobnie się pożegnam, nie kwitnie tyle ile oczekiwałam. Może mieć za mało słońca. Róże 'Neon' też nie u mnie.
Cieszę się,
Soniu, że trawy takie udane

Ja też je lubię za ich niezawodność i ładny pokrój. Niestety nie mam pewności, co to za odmiana A czy wielosiły zakwitły?
U mnie wyrosły białe firletki i teraz czekam, aż mi zakwitną w przyszłym roku

. Oczywiście mam całą masę nasion orlai
Wstawiam parę zdjęć robionych komórką. Mam nadzieję, że długo będą widoczne
'Bobo'
'Polestar'
'Vanille Fraise'
'Flirt'
'Roselina'
Mój najnowszy nabytek, bodziszek Rozanne z żeniszkami mojego siewu i niecierpkami