Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu a siewki tego ciemnego masz???e-genia pisze:
I jeszcze takie które kupiłam i jak tylko zakwitną to zaraz je wkleję
A Poznań jest bardzo ładny-miasto warte poznania

Będziesz miała ciekawy weekend z mężem.
a jak mi się uda to może pierwszego maja-nie obiecuję

Wiosną wybiorę się do Marszewa to taka wiocha nie daleko mnie, gdzie też jest kiermasz roślinek

Bo w moim mieście bida z nędzą

-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Witaj Gieniu! Przeszłam właśnie przez Twój ogród! Kiedy się na niego patrzy, ma się wrażenie, że masz wszystkie gatunki kwiatów! Jestem zaskoczona ilością kwiatów wiosennych! Ciekawi mnie, czy ty pamiętasz gdzie co rośnie? Ja często sadzę jakieś cebule na innych, bo po prostu zapominam gdzie coś kwitło. Piękne masz irysy i liliowce!!!!!!!!!! Gdzie je kupujesz? Czy bywasz w Centrum Ogrodniczym w Ostaszewie koło Torunia? Cudne hortensje! Kiedy zdejmujesz z nich okrycie? Ja miałam dwie, ale denerwowały mnie, bo przemarzały, przeważnie za szybko je odkrywałam. Widziałam u Ciebie perukowiec. Czy szybko rośnie? Ale zasypałam Cię pytaniami! Jeszcze ciekawi mnie jaka jest u Ciebie ziemia? Bo wszystko takie dorodne!!!!! Ja mam glinę na działce, ale nie narzekam, chociaż niektóre rośliny słabo rosną, np. irysy. Dostałaś moją wiadomość na PW? Zapomniałam jeszcze wspomnieć, że ciemiernik, mam jeden, też kiepsko rosnie i nie kwitnie, nie wiem dlaczego.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sprawdzałam na p.w nie ma dla mnie żadnej informacji .Ziemia na mojej działce jest gliniasta ale już ją tak uprawiłam że kwiaty sobie radzą może trochę tulipany mi wypadają.Z hortensjami nie mam kłopotu w zeszłym roku jak przyszły mrozy to na 3 czy 4 noce okryłam kocami. W Ostaszewie w sezonie bywam prawie codziennie co tydzień. Perukowiec rośnie dość szybko. ie wiem czy na wszystkie pytania odpowiedziałam. Jeżeli jeszcze będziesz miała pytania to pytajhanna_1962 pisze:Witaj Gieniu! Przeszłam właśnie przez Twój ogród! Kiedy się na niego patrzy, ma się wrażenie, że masz wszystkie gatunki kwiatów! Jestem zaskoczona ilością kwiatów wiosennych! Ciekawi mnie, czy ty pamiętasz gdzie co rośnie? Ja często sadzę jakieś cebule na innych, bo po prostu zapominam gdzie coś kwitło. Piękne masz irysy i liliowce!!!!!!!!!! Gdzie je kupujesz? Czy bywasz w Centrum Ogrodniczym w Ostaszewie koło Torunia? Cudne hortensje! Kiedy zdejmujesz z nich okrycie? Ja miałam dwie, ale denerwowały mnie, bo przemarzały, przeważnie za szybko je odkrywałam. Widziałam u Ciebie perukowiec. Czy szybko rośnie? Ale zasypałam Cię pytaniami! Jeszcze ciekawi mnie jaka jest u Ciebie ziemia? Bo wszystko takie dorodne!!!!! Ja mam glinę na działce, ale nie narzekam, chociaż niektóre rośliny słabo rosną, np. irysy. Dostałaś moją wiadomość na PW? Zapomniałam jeszcze wspomnieć, że ciemiernik, mam jeden, też kiepsko rosnie i nie kwitnie, nie wiem dlaczego.
Genia