Staram się jak mogę. Wiesz ja czekam na namiar na tego karczownika, co mi hasa po ogrodzie, albo w kompostowniku siedzi. W okół kompostownika mam powypychany kompost ale nie mam jak dopaść "potwora", bo kompostownik to 1.2x1x1m i cały zapełniony. Muszę czekać aż "gość" się wypuści na spacerek w stronę ogrodu.Jeden tunel mu zadepatałem. Teraz może śnieg go przydusi i wylezie trochę poza swoją bezpieczną stanicę. Jak go dorwę, to będę o tym trąbił na cały świat. Dziś się dokształcam, oglądam filmy o SuperCat-ach.
Zobaczcie jakie zastosowanie mają plastikowe deski do krojenia warzyw!

https://www.youtube.com/watch?v=ucHOPsmy8sA
Albo jak "ruscy" sobie radzę z rekonstrukcjami tuneli, albo raczej nie radzą sobie, tylko montują SuperCata wraz z boxem.A ten box robią z rury kanalizacyjnej z deklem.
https://www.youtube.com/watch?v=GFKb6RPFZDQ
Czasem warto coś pooglądać.

Na razie jest OK, ale nie ufam plastikom.Profilaktycznie 3 "koty" zwinąłem i mam je w razie czego awaryjnie w domu.A i jeszcze taka informacja, jak ktoś by chciał umyć te pułapki, bo np. moje są umazane ziemią całe, to nie myć tego po żadnym pozorem mydłem, czy ludwikiem!
 Na razie jest OK, ale nie ufam plastikom.Profilaktycznie 3 "koty" zwinąłem i mam je w razie czego awaryjnie w domu.A i jeszcze taka informacja, jak ktoś by chciał umyć te pułapki, bo np. moje są umazane ziemią całe, to nie myć tego po żadnym pozorem mydłem, czy ludwikiem!   Tylko samą wodą, bo zapachy odstraszą gryzonie na pewno.
  Tylko samą wodą, bo zapachy odstraszą gryzonie na pewno.  

a to przecież "inżynier w spódnicy"
  a to przecież "inżynier w spódnicy"   u mnie to tak wymyślił, już w zeszłym roku tak samo połamało trampolinę, ale jeszcze szło to naprostować, w tym roku chyba rury się już połamią) dla dzieci u mnie i huśtawka, siedzisko jest prawie na śniegu a wisi dość wysoko!
  u mnie to tak wymyślił, już w zeszłym roku tak samo połamało trampolinę, ale jeszcze szło to naprostować, w tym roku chyba rury się już połamią) dla dzieci u mnie i huśtawka, siedzisko jest prawie na śniegu a wisi dość wysoko!

Chyba napiszę do tego sprzedawcy o prowizję, bo ktoś tu na mnie sporo zarabia.
 Chyba napiszę do tego sprzedawcy o prowizję, bo ktoś tu na mnie sporo zarabia.