Jak szybko schudnąć ? Testowane :)

Jak zachować doskonałe zdrowie, kondycję i urodę? Porady, zdrowa żywność, najlepsze przepisy.
anulab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Jak szybko schudnąć ? Testowane :)

Post »

Mąka mące nierówna , do wyeliminowania biała . Mam taki podstawowy przepis na naleśniki -5 jaj , 1/2 l mleka , 8 deko
mąki ziemniaczanej . Ja miksuję różne mąki , z ziemniaczanej zrezygnowałam , chociaż z nią wychodziły naleśniki bardzo elastyczne ,
nie rwały się nawet cieniutkie .Do ciasta 1-2 łyżeczki oliwy i można smażyć już bez dodatku tłuszczu .
Dzisiaj nagotowałam ciecierzycy jako dodatek do sałatek , jajecznicy .
Telimenka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sty 2015, o 15:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Hej jak Wam idzie, bo mi kiepsko. Krótko przed Świętami zgubiłam prawie 4 kg, całkiem fajnie mi szło. Ale niestety w Święta i co tydzień za dużo pyszności na stołach, to u mnie goście to ja w gościach i d--a blada (a raczej duża ;:131 ) . Zaczynam od początku. ;:167 ;:4
karion
500p
500p
Od: 5 maja 2022, o 02:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Szybkie kg można równie szybko zbić gdyby je porównywać do tych zbieranych miesiącami i latami. Chwilowy skok na wadze to rozepchanie bebecha i większy magazyn . Zejdzie jeśli się wróci do poprzedniej diety. W okresie przedświątecznym do sylwestra to prawie u każdego jest spadek formy. Czasem trzeba sobie pozwolić na więcej ,ale czas żartów z diety po nowym roku się kończy i trzeba wybrać :roll:
anulab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Karion , zabrzmiało jak , pora wracać do więzienia , przepustka się skończyła . :)
Ja ciągnę na okienku żywieniowym i dobrze mi z tym , "bebech" ma czas odpocząć .
Niestety wyczytałam żeby móc w pełni korzystać z dobrodziejstwa postu musi on być nie
krótszy niż 24 godziny .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bądźmy ZDROWI i piękni... jak nasz ogród”