NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych

WAŻNE informacje. Bezwzględnie przeczytaj przed rozpoczęciem korzystania z FORUM !
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych

Post »

Gotowe , są na górze + sporo innych zmian polegających głownie na zagęszczeniu tematów, zmniejszeniu czcionek i inne zmiany "ułatwiające życie" :wink:
Proszę wyczyścić cache aby zobaczyć zmiany

PS. Droga Lisico
działa ukryj mój profil , tylko musi być zaznaczona ta opcja na TAK tu włączamy w swoim profilu - ucp.php?i=170
(miałaś na NIE, już Ci poprawiłem na TAK)
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
Drako
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lut 2013, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: NOWE FORUM - uwagi techniczne, zgłaszanie funkcji niedostępnych, niewygodnych

Post »

Mam pomysł odnośnie naszej "listy życzeń" - może te wszystkie zatwierdzone przez Admina pomysły przykleić/dopisać w pierwszym poście (z ewentualną uwagą np. "opcja jest w tym a tym miejscu", albo "funkcja/poprawka estetyczna będzie dodana później") żeby nie powtarzały się co chwilę? Tylko błagam, niech sam Admin tego nie spisuje bo zemdleje od nadmiaru zajęć. :(
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Większość wdrożyłem w obu stylach
Najważniejsza góra z linkami o które Państwo prosiliście
Admin.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Dziekujemy za przeniesienie nam w miejsce podręczne tych opcji z których najczęściej korzystamy ;:167 jednak
zdecydowanie przeszkadza, i to umieszczony jako pierwszy co czyni go bardzo "niebezpiecznym w korzystaniu" link
Oznacz fora jako przeczytane.

Oj Adminie to bardzo niebezpieczny link. Szczególnie dla nas moderujących :D
Np. klikam przez pomyłkę bo jest pierwszy ,wygodny, podręczny itd. i... za ułamek sekundy mam wyczyszczone forum z aktywnych wątków. Mnie to bardzo przeszkadza jak mam nieaktywne forum i muszę innymi drogami dochodzić gdzie powinnam zajrzeć...
To tak jak bym była niezalogowana.
Bardzo proszę albo o całkowite usunięcie tej opcji albo przesunięcie jej na koniec tej przydatnej kolejki możliwości. :wit

Myślę,że z kolorami na forum już nie powinniśmy walczyć :D
Wg mnie wszystko jest ok dostosowane do naszych przyzwyczajeń i potrzeb.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Proszę wyczyścić cache w przeglądarce
Nowa góra i nowy dół / linki pożyteczne o które Państwo prosiliście są gotowe ;:4
Admin.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Dziękuję ;:167 :wit
jagusia111

Post »

Linki pożyteczne są super, ale jeszcze bardziej super byłoby gdyby były dostępne nie tylko ze strony głównej, ale też z poszczególnych tematów. Tak zdaje się było w starej wersji. Ja osobiście prosiłabym jeszcze o przycisk anuluj przy edycji postów. Czasem coś próbuję podczas moderacji np. poprawić jakiś link i jak coś nie gra to najłatwiej anulować i zrobić kolejne podejście.
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

W sekcjach nie damy tych linków dodatkowych ponieważ po wejściu w sekcje jest i tak natłok olbrzymi elementów wyświetlanych + dodatkowe napisy , tytuły sekcji...itd (proszę sprawdzić w niższych rozdzielczościach) a trzeba brać pod uwagę wszystkich użytkownik. (Niestety musi być tylko na głównej str.)

Z tym anulowaniem chyba nie rozumiem pytania ... bo przecież wystarczy kliknąć w baner na górze i przełączy się przeglądarka na nowe okno, anulując moderowanie czy też edycję.

Dodam pod forum - kto jest online, pamiętam...

;:4
Admin.
jagusia111

Post »

W starej wersji były trzy przyciski podgląd, wyślij i anuluj i dla mnie było to wygodne, ale damy radę i bez :D
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Chyba najprościej jest cofnąć nawigację w przeglądarce (żeby wrócić
na poprzednią stronę np ze spisem wątków) lub kliknąć w
baner kolorowy nad forum aby przejść na stronę główną
Admin.
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27

Post »

Drogi Administratorze,
Dziękuję za wyjaśnienia i zmiany.
Profesjonalna robota, niemniej funkcja "ukryj status" nadal nie działa..., bo widzę siebie w spisie gości on-line.
Pozdrawiam
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Dla mnie osobiście zmiany na plus ,bardzo mi się podoba ;:138
Wielki szacunek za ogrom wykonanej pracy ;:180
Awatar użytkownika
babuchna
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 7 maja 2009, o 09:57

Post »

Lisica, działa, działa. Siebie będziesz widzieć niezależnie od ustawienia widoczności dla innych. :D
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

O czym piszę? O wszystkich zielonych nagłówkach, tytułach. Za mało widoczne są też nasze nicki. Godzina wertowania tego forum bardzo mnie zmęczyła. Po co było to wszystko zmieniać, czemu to miało służyć ;:223
Awatar użytkownika
Administrator
---
Kontakt:

Post »

Droga badzia
Proszę wyczyść cache przeglądarki. Ustawiłem Ci profil w Panelu, który bardziej Ci się spodoba zapewne, bez zielonego, tzw X1
I napisz czy tak lepiej ?
;:167
Admin.
ODPOWIEDZ

Wróć do „REGULAMINY, ogłoszenia, konkursy, FAQ”