Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zobacz, Gieniu, co pisze trawiasty Guru:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... highlight=Mariusz_Surowinski pisze:Ok, ale macie świadomość, że trawa pampasowa to roślina zawodna? Ja od ubiegłego sezonu zacząłem poszerzać moja kolekcję traw o odmiany pampasówki ale uprawiał je będę w pojemnikach lub wysadzał wiosną do gruntu a na zimę wykopywał i przechowywał w pomieszczeniu z niską temp. (dodatnią).
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu . Obejrzałam Twoje cuda . REWELACJA
Jak przystało na chorą kwiatomaniaczkę - nabawiłam się kompleksów
.
Na drugiej stronie masz zdjęcie irysa niskiego ? : góra biała , dół żółty . Za tego iryska wyślę Ci każdą roślinkę jaką ode mnie zechcesz
. Szukam takiego i marzę o nim już 3 lata i nigdzie nie trafiłam .
Pozdrawiam

Jak przystało na chorą kwiatomaniaczkę - nabawiłam się kompleksów

Na drugiej stronie masz zdjęcie irysa niskiego ? : góra biała , dół żółty . Za tego iryska wyślę Ci każdą roślinkę jaką ode mnie zechcesz

Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ido jak będziesz w Toruniu to daj znać może na chwilę się spotkamy szkoda tylko że za szybko na ogród teraz nie ma co pokazywać.
Zyto już nie mam kupiłam po 1 paczuszce
Lusko a mówiłam sobie że żadnych nasion nie będę siała. Ty już kupiłaś te białe aksamitki niskie.
Asiu może Jola będzie miała więcej szczęścia.
Genia
Zyto już nie mam kupiłam po 1 paczuszce
Lusko a mówiłam sobie że żadnych nasion nie będę siała. Ty już kupiłaś te białe aksamitki niskie.
Asiu może Jola będzie miała więcej szczęścia.
Genia
- e-genia
Kidy obejrzałam Twój ogród pomyślałam tak samo REWELACJA . A co do wysłania to nie ma sprawy.ktoś pisze:Witaj Geniu . Obejrzałam Twoje cuda . REWELACJA![]()
![]()
![]()
Jak przystało na chorą kwiatomaniaczkę - nabawiłam się kompleksów![]()
.
Na drugiej stronie masz zdjęcie irysa niskiego ? : góra biała , dół żółty . Za tego iryska wyślę Ci każdą roślinkę jaką ode mnie zechcesz![]()
. Szukam takiego i marzę o nim już 3 lata i nigdzie nie trafiłam .
Pozdrawiam
Obejrzyj jeszcze raz ,może jeszcze jest coś co Ci się podoba a nie masz
Ja od tamtej chwili wertuję oferty na Alegro żeby kupić to co u Ciebie zobaczyłam a nie mam
Mówisz że za tego iryska dasz mi każdą roślinkę jaką zechcę od Ciebie trochę pochopnie to powiedziałaś Ty masz same rarytasy.
A w kompleksy nie masz co wpadać Twoja działka to mistrzostwo świata.
Ale jest problem weszłam na 2 stronę i zobaczyłam o jaki irysek Ci Chodzi ,myślałam o innym biało-żółtym w zeszłym roku mi zgnił uratowałam gdzieś kawałek ale ie wiem w jakie miejsce go wsadziłam ale wiem od kogo go kupiłam stanę na głowie żeby dla Ciebie było.a w ostateczności może ten kawałek się rozrośnie i zakwitnie to Ci go dam
Genia
- e-genia
Danusiu stanę na Głowie a Ci załatwię.ktoś pisze:Dziękuję za miłe o mnie , ale dopiero u Ciebie jest jak w raju![]()
.
Tego iryska , którego teraz pokazałaś , to mam ( iris bucharica - juno ) , mnie chodzi o pumila .
Może Ci przeżyje i będę mogła dostać kawałeczek.
Gdy przeczytałam na Twoich stronach o zakupach , to widzę ,że choroba u nas ta sama
Czy jeszcze coś sobie upatrzyłaś a ty nie masz.
Genia
Lisko widocznie wszyscy tak mamy co innego sobie obiecujemy a pużniej i tak co innego robimy.
Pytałam czy kupiłaś tę białą aksamitkę