Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- Grzesiu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No jasne że trzeba zahartować tak jak wszystko-większość roślin
-ale o tym to pewnie wiecie...
Jolu ogólnie łatwa, u mnie jedne rosły w pełnym słońcu, a inne w takim miejscu-w skrzynce- gdzie słońca nie było od 13-14 godz i za bardzo się nie różniły
Chociaż te w słońcu pełnym miały większe liście, ale nie wiem czy to miało jakiś związek...
Potrzebują dość dużo wody,ale wstawają po przesuszeniu-sprawdzone
-ale o tym to pewnie wiecie...

Jolu ogólnie łatwa, u mnie jedne rosły w pełnym słońcu, a inne w takim miejscu-w skrzynce- gdzie słońca nie było od 13-14 godz i za bardzo się nie różniły
Chociaż te w słońcu pełnym miały większe liście, ale nie wiem czy to miało jakiś związek...
Potrzebują dość dużo wody,ale wstawają po przesuszeniu-sprawdzone

Geniu przepraszam... juz wszystko oke-genia pisze:Tak mi przykro że Liska tak się poczuła przeze mnie a ja tylko nie wiedziałam co odpowiedzieć a Ty i Aśka za mnie odpowiedziałyście i nie pomyślałam że liska tak pomyśli,że się na nią obraziłam.Kurcze za co ona jest taka miła.liska pisze:Przyszłam do Ciebie bo Genia się chyba na mnie obraziła bo coś mnie nie zauważa...może nie powinnam u niej pytać...
Jola gdzie cztałaś że uprawa jest łatwa? Ja chyba w 3 ogródkach czytałam, że nie wzeszły ... albo nie rosną... nigdzie nie przeczytałam... super urosły!
Genia

Grzesiu juz nam napisał jak hodować więc dziewczęta .... do dzieła...

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Dobrze to ja czekam na Was:) razem posiejemy i razem bedziemy pokazyac roslinke..
fajne doswiadczenie... bo każda z innego kranca Polski
i każda na innej glebie...
hahhahaha a potem doktorat z tunbergii zrobimy hihihiih
fajne doswiadczenie... bo każda z innego kranca Polski

hahhahaha a potem doktorat z tunbergii zrobimy hihihiih
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Joluś
mi spotkanie towarzyskie mieliśmy...Tiramisu Ave było konsumowane.....ale jak to zwykle bywa sąsiedzi przyniesli zrobione skrzydełka oczywiście Ave....a ja miałam piersi w porach,kogo - ave.....no i do tego coś mocniejszego....i humorek fajny jest - czasem trzeba
a meble - została jedna komoda
mi spotkanie towarzyskie mieliśmy...Tiramisu Ave było konsumowane.....ale jak to zwykle bywa sąsiedzi przyniesli zrobione skrzydełka oczywiście Ave....a ja miałam piersi w porach,kogo - ave.....no i do tego coś mocniejszego....i humorek fajny jest - czasem trzeba
a meble - została jedna komoda