Oj narobiło mi się zaległości .
Ufff spróbuję trochę temu sprostać.
Czas rzadki z rodziną tj synem i wnusia rzadki ale cieszę się jak on jest.
Cieszę się bardzo z tego Wernisażu i moich obrazach na nich. Oczywiście kilkanaście osób to każdy tylko po kilka mógł wystawić.
Ja miałam 4. Ale i tak się cieszę
Locutus-LOKI, lojka 63- Jolu; marta64-Martusiu , kania-Kasiu, plocczanka- Lucynko; marpa- Maryniu , jarha-Halinko ; cyma2704-Soniu
Bardzo wam dziękuję za mile słowa a także wsparcia.
Już mamy jesień. Może nie jest tak żywo. Deszcze ostatnio u mnie i deszcze. chmury tylko słońce pojawia się na krótkie chwile.
Furczak gołąbek to niesamowity owad. Faktycznie trudno mu zrobić zdjęcie. Te co zrobiłam to może dobre.
Ale chciałabym kiedyś zrobić bardzo dobrze. Mam na 2 aparaty i chyba 4 obiektywy. Ale jak widzisz fruczaka to pędzisz z jednym aparatem i jednym obiektywem już tam założonym i..uda się albo nie.
Czerwona różyczka to Różyczka Stadt Rom i werbena- Verbena officinalis var. grandiflora 'Bampton'.zimuje i u mnie na wschodzie.
Oi tej długiej i ciepłej jesieni to chciałoby się. Bo wrzesień to zimy i deszczowy.
Róże ,,hmm,,kilka kwitnie. Ale w różance to większość jest już z grzybem. myślę aby tam je rozluźnić i dać gdzieś pojedynczo tak chyba lepiej dla nich u mnie.
Dalie w tym roku późno posadziła bo zima ciągnęła się długo itp. I teraz mam chyba ze 3 co jeszcze mi nie zakwitły.
Jarzmianka w drugim roku powinna zakwitnąć. U mnie już się wysiewa.
Ja lubię różne kolory
drozd Witam, witam i bardzo cieszę się, na tą wizytę u mnie.
Cieszę się że moje zdjęcia ci się spodobały. Bardzo lubię fotografię, fotografowanie.
Wiem, wiem że czas spędzony i na forum i oglądając rośliny to bardzo przyjemny, wyjątkowy czas.
Oj szkoda,że już na Lubelszczyźnie nie jesteś.Ale ważne aby być tam wśród swoich bliskich.
I cieszę się, że jesteś na forum. Zapraszam częściej do mnie.
Dziękuję i Tobie też życzę wielu przyjemności z permanentnego tworzenia naszych ogrodów.
Florian Silesia Bardzo cieszę się,że moje zdjęcia dalii ci się podobają.
A zwłąszcza od ciebie znawcy dalii to szczególny komplement.
Ja lubię i portretowe i takie inne..ładnie to nazwałeś. Artystyczne.