Wybacz ale tak się tutaj popisałaś aż leżę pod stołem ze śmiechu.Jeżeli ja mając za sobą ponad 20 lat pracy na stanowisku elektrycznym, mając uprawnienia grup E na 15 kV, mając za sobą lata prac jako elektronik- automatyk nie mam bladego pojęcia o prądzie, to zatem zapytam kto ma takie pojęcie?
Chcesz kogoś charakteryzować i podsumowywać należy cokolwiek o nim wiedzieć.A Ty strzelasz na oślep. I jeszcze jedno. To, że akurat Ty niczego się nie dowiedziałaś ode mnie odnośnie fusarium to nie znaczy, że ktoś inny się czegoś nie dowiedział nowego.Nie jesteś tutaj na forum jedynym userem i moje posty nie są wyłącznie do Ciebie adresowane. Ja piszę "pro bono publico", więc daruj sobie kpiny.
Wokan, masz rację. To co opisałem odnośnie łowienia gryzoni nie ma zastosowania w takiej sytuacji jak u Ciebie pod agro.Ale ja bym poszukał jednak tuneli gryzoni poza terenem agrotkaniny, powinny tam także być.Wiesz ja podpowiadałem Igali a ona pisała o trawniku.
Ja opisuję to co sam wypraktykowałem, ale zawsze znajdą się sceptycy, albo co gorsza niewdzięcznicy nie umiejący docenić chęci niesienia pomocy. Widocznie lepiej się nie odzywać w temacie.