Kaktusiki - Becia
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Echinofossulocactus i Stenocactus to jedno i to samo
Beciu to ty jedź już do tej palmiarni, bo to myślenie o tych kaktusikach Cię wykończy

Beciu to ty jedź już do tej palmiarni, bo to myślenie o tych kaktusikach Cię wykończy

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Beciu, Beciu, piękne masz kaktusiska. Dobrze, że nie tylko ja nie mogę się oprzeć zakupom. To kiedy jedziesz do tej palmiarnii???? ;)
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
witam Cię u mnie!!!
do Palmiarni wybieram sie w piątek, nie mogę sie doczekać (tych zakupów najbardziej- bo rośliny dobrze pamiętam:)), w domu szykujemy się do remontu, próbuję jakoś pomniejszyć zawartość pokoju mojego synka, bo będzie miał mniejsze meble, ale ciężko .........zresztą jak zaczęłam liczyć, ile potrzebujemy kasy...........zresztą sama wiesz
pozdrawiam
do Palmiarni wybieram sie w piątek, nie mogę sie doczekać (tych zakupów najbardziej- bo rośliny dobrze pamiętam:)), w domu szykujemy się do remontu, próbuję jakoś pomniejszyć zawartość pokoju mojego synka, bo będzie miał mniejsze meble, ale ciężko .........zresztą jak zaczęłam liczyć, ile potrzebujemy kasy...........zresztą sama wiesz

- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
No niestety wiem... Ale rośliny są bardzo ważnym elementem w mieszkaniu i nie można się bez nich obyć. Ja tak sobie tłumaczę. I mojemu M także 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- phoebs
- Od: 20 wrz 2008, o 01:20
Bardzo Ci zazdroszczę
kolejnej wyprawy do palmiarni a przede wszystkim zakupów jakie tam poczynisz, dla nas musisz zrobić mnóstwo zdjęć, obiecaj!
pozdrawiam
Ania

pozdrawiam
Ania
najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same...
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania
Moja kolekcja kaktusów
pozdrawiam Ania