-tulipany to moje ulubione a masz ich w ogrodzie kilka odmian,prezentują się wspaniale
 -tulipany to moje ulubione a masz ich w ogrodzie kilka odmian,prezentują się wspaniale  
 Pozostałe równie piękne i urodne-kolory bajeczne

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

W zeszłym roku i tej wiosny sadziłam zioła między kwiatami.
  W zeszłym roku i tej wiosny sadziłam zioła między kwiatami. 

Pod Elblągiem podejrzani wystawcy - oszuści
  Pod Elblągiem podejrzani wystawcy - oszuści   - trafiłam na dwóch - jeden zaokrąglił sobie cenę o około 10 zł, z drugi sprzedawał trefny zafoliowany towar. Werbeny po rozpakowaniu po prostu się sypały -powoli około miesiąc później dochodzą do siebie, ale 2 na 3 wciąż nie kwitną.  W sumie nie warto już jeździć na targi ogrodnicze.
  - trafiłam na dwóch - jeden zaokrąglił sobie cenę o około 10 zł, z drugi sprzedawał trefny zafoliowany towar. Werbeny po rozpakowaniu po prostu się sypały -powoli około miesiąc później dochodzą do siebie, ale 2 na 3 wciąż nie kwitną.  W sumie nie warto już jeździć na targi ogrodnicze.

nie słyszałam jeszcze o zimujacej trawie pampasowej. W moim ogrodzie jest za zimno dla wielu roślin np. amonagawa, kolorowe dzielżany, rozplenice...Łąkę mam z paczki nasion.
 nie słyszałam jeszcze o zimujacej trawie pampasowej. W moim ogrodzie jest za zimno dla wielu roślin np. amonagawa, kolorowe dzielżany, rozplenice...Łąkę mam z paczki nasion.