hm,, marchewki więcej jeść,,,,a mi w tym roku wcale nie wyszła

Powojniki lubię.Jedne już kwitną. Inne dopiero się szykują.
Jadziu, kocha, moja ty expetrko od róż, czy jeszcze można nawozić róże ? Czy dopiero jak przekwitną ?
Pierwsze róże zawsze bardzo cieszą .Rozkręcają się królowe i bardzo ubarwiają nasze ogrody.
Chyba wszyscy je kochamy

plocczanka-Lucynko Kochana jeszcze raz dziękuję za szałwie
 I  bardzo  dziękuję ze liczne miłe słowa i pochwały. To bardzo motywujące.
 I  bardzo  dziękuję ze liczne miłe słowa i pochwały. To bardzo motywujące.    
 Ja bardzo lubię kolorowe, bogate w rośliny i ukwiecone ogrody. Dlatego ciągle dążę aby w moim ogrodzie stale coś kwitło.

Z tym karczownikiem to wielki kłopot. O ty też masz walki za sobą.
to już 3 drzewko , które karczownik mi załatwił
Tabletki jakieś przeciwko niemu mam.Może go wykurzą ??
Oj jak ja bardzo chciałabym aby się wyniósł i już nic nie niszczył.

Florian Silesia Lubię dyptam i jego zapach. Swój młody ( wprawdzie 2-letni ) przesadziłam ze 2 lata temu pod jabłonkę.
Rośnie w półcieniu teraz między hostami .Trochę może kwiaty nie trzymają się sztywno ale lekko pokładają. ale mi to nie przeszkadza.
z przyjemnością poczytałam twoje spostrzeżenia na temat "Roślina jednoroczna ". Czasami komuś się udaje,że takowe się wysiewają lub dłużej są.
U mnie szałwii takowych nie ma. Teraz-wczoraj dostałam sadzonkę od Lucynki. To może będę miała wieloletnie szałwie w końcu.
Wczoraj dostałam jeszcze jedna bulwę dalii.Dzisiaj po pracy jeszcze ja posadzę. Późno trochę. Jak myślisz, czy zdąży w tym sezonie zakwitnąć ?
Alicjo125 Ja też zostawiam te białe kwitki w różnych miejscach. Muszą się nasiewać, bo mam je w kilu miejscach.A na pewno ich tam nie sadziłam. Ale jak kwitną ładnie wyglądają.

Piwonii w kwiatach też przybywa.
Ale jedną mam już z 7 lat i nie zakwitła mi ani razu. W sierpniu-ją wywalam pod las.
Ale te co są i kwitną to cieszą i to bardzo

Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko i dobrego dnia życzę

clematis powojnik Ville de Lyon .Zawsze niezawodny i obficie kwitnie

Ja drugi raz nawożę róże raczej do końca czerwca, żeby zdążyły zużyć nawóz przed zimą.  Powojniki cudnie kwitną
 Ja drugi raz nawożę róże raczej do końca czerwca, żeby zdążyły zużyć nawóz przed zimą.  Powojniki cudnie kwitną  

Lubujesz się w malowaniu postaci kobiet?
 Lubujesz się w malowaniu postaci kobiet?