Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj GENIU, ale u Ciebie, i ludno i kolorowo, Gości masz co niemiara, Twój mały ogródek ledwo ich zmieści, może i dla mnie znajdzie się troszeczkę miejsca w Twoim ogródku. Tęsknią już w większości forumowicze do wiosny, ale to jeszcze trochę potrwa, dobrze że styczeń się kończy. luty jest krótki i w lutym już można zacząć jakieś prace pielęgnacyjne w ogrodzie.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piterku te iryski prezentuje często na swoim wątku czyżbyś wcześniej nie widział?piterek pisze:Hohoho ale iryski, ktoś mi tutaj smaka na czerwiec narobił
Masz w swoim ogrodzie jakieś iryski? Uwielbiam w ogrodach oglądać je bo jest ich tyle różnych że myślę że inni mają jeszcze inne ładniejsze odmiany.
Genia
Isiu ja nie wiem ale Jola nam na pewno powie.
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tadeuszu jesteś zawsze miłym gościem w moim ogrodzie i mimo że jest mały to ma wielkie serce i chętnie gości wszystkich którzy kochają kwiaty,drzewa i przyrodę.tadeusz48 pisze:Witaj GENIU, ale u Ciebie, i ludno i kolorowo, Gości masz co niemiara, Twój mały ogródek ledwo ich zmieści, może i dla mnie znajdzie się troszeczkę miejsca w Twoim ogródku. Tęsknią już w większości forumowicze do wiosny, ale to jeszcze trochę potrwa, dobrze że styczeń się kończy. luty jest krótki i w lutym już można zacząć jakieś prace pielęgnacyjne w ogrodzie.
Dzięki zdjęciom na naszych watkach czas nam szybciej zleci i nawet nie przykre nam są te ponure dni. Zapraszam serdeczni częściej
Genia
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lisko czytałam że uprawa jest łatwaliska pisze:wlaśnie miałam pisać...Aska pisze:Tunbergia skrzydlata to jednoroczna roślina.
też kupiłam
kiedy siejecie? ponoć ciężko ze wschodami u nich ...

Tak Asia ma rację to jednoroczna ale warto ją posadzić bo jest piękna