Zosieńko ale ta moja ostróżka jest jednorocznaandriu53 pisze:Wiolu ostróżki to bylinki wieloletnie , zimują w gruncie . U mnie już jest dwa sezony .
Pozdrawiam cieplutko Zosia

Buziole

Masz rację nasz ubaw jest bezcenny, warto poświęcić kilka złotówek, tylko bardziej szkoda kawałka ziemi ;)Karolcia pisze:Alu,postanowiłam zaszaleći kupiłam mieszanki (a obiecała że ich już nie kupię
) za te parę złoty może wyrośnie jakaś poczwara i będziemy miały ubaw
Ty mnie nie strasz upierdliwcem i dobrze się przyjrzyj.Mój kosmos będzie piękny
Są i byliny i jednoroczneandriu53 pisze:Wiolu ostróżki to bylinki wieloletnie , zimują w gruncie . U mnie już jest dwa sezony .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
tulipanka pisze:Są i byliny i jednoroczneandriu53 pisze:Wiolu ostróżki to bylinki wieloletnie , zimują w gruncie . U mnie już jest dwa sezony .
Pozdrawiam cieplutko Zosia![]()
W ubiegłym roku skusiłam się właśnie na te jednoroczne i coś nie wypaliło. Wyrosły takie kurduple wysokości 10 - 15 cm, o bardzo cieniutkich łodyżkach i pierwszy deszcz je sponiewierał.Jak na razie ostróżkom jednorocznym dziękuję. Skupiam się na bylinach. Te są piękne i niezawodne
Alu, masz rację, ubaw z czegoś musi być. W końcu ile tak można na poważnie o tych roślinach ...
choć z Magdą ta powaga nam nie grozi ...
Madziu, to niezmiernie nam z tego faktu miłoKarolcia pisze:Lachony,staram się jak mogę,by wam życie umilić