Witajcie Kochani
Święta, święta i po świętach... jak zwykle za szybko minęły, od wczoraj lekko mrozi i śnieżek leciutko pokrył ogród.
W ogrodzie Ciemiernik otworzył swoje pierwsze kwiaty
Olu miło witam nowego gościa

Dzielżany posiadam tylko dwa rodzaje, ale obydwa mnie cieszą może jeszcze skuszę się na jakieś... chociaż postanowienie mam takie, że żadnych nowości tylko zająć się tym co jest, bo można je porozsadzać a skoro sprawdzone i rosną

to niech cieszą oczy w różnych zakątkach ogrodu. Tak

widoki mam świetne i bardzo je lubię, z okien mojego domu widzę wszystkie cztery szczyty Beskidu Wyspowego, które otaczają moją miejscowość i latem i zimą ciągle mnie zachwycają. Pozdrawiam serdecznie
Marysiu u mnie lekko śnieg pokrył ziemię, tak,że nie jest tak szaro i buro, mówisz że zima ma w lutym pokazać swoje oblicze, zobaczymy, a ja w święta planowałam, że pójdę na chwilę do ogrodu bo taka odwilż

ale jednak mrozik wrócił. Madic Dancer piękny, sama jak go spotkam to kupię jeszcze raz, bo wiesz, coś mi go wciupało i nie mam

to zdjęcie to pamiątka. W tej szkółce co go nabyłam, sprawdzałam na razie nie ma

Dziękuję za życzenia i posyłam również, wspaniałego roku
Danusiu w wanience są dziury do odpływu nadmiaru wody, już myślę nad kompozycją na ten sezon, tez pewnie jakieś jednoroczne i dosadzę coś z ogrodu. Zdjęcie Liliowca to wspomnienie, bo coś go wciupało tamtej zimy, bo wiosną znalazłam tylko dziurę po nim, możliwe,że to nornica

bo jakaś u mnie buszuje. Dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam
Aniu myślę że Hostom nie powinno się nic stać, parę razy już zostawiłam Hosty w donicach na zimę i po zawsze odbijały

Mamy taki zwyczaj że się losujemy i pod choinkę kupujemy sobie prezenty, a że jest nowy członek rodziny, to od każdego dostała jakiś mały drobiazg i stąd tyle pudełek, każdy też stara się,żeby to było coś od serca

to jest bardzo fajne, bardzo to lubimy i sprawia nam to ogromną radość. Latarenki nabyłam na zeszłe święta, bardzo mi się podobają. Dziękuję Aniu i pozdrawiam