Witam was wszystkich serdecznie w nowym roku. Wczoraj było cieplutko nawet do godziny 14 świeciło słoneczko więc z dzieciakami pojechaliśmy na działkę. Pierwszy raz w tym roku herbatka na tarasie smakuje rewelacyjnie, a dzieciaki były szczęśliwe z pobytu na działce.
Witaj
Dorotko. Brakuje już grzebania w ziemi nie ma co robić z rękami więc choc sianie pozostaje. Ja już odliczam dni do wysiewów. To będziemy już niedługo siały

Pozdrawiam życzę miłego dnia
Witaj
Hanno ja w zeszłym roku miałam 3 doniczki ostrej papryki dwie czerwone i jedna żółtą oraz jedna słodką czerwoną i doszłam do wniosku, że wszyscy chcą tylko słodką w tym roku posadzę słodką i może jeden krzaczek ostrej czerwonej tak dla smaku. Dziekuje za życzenia Tobie rówież życzę w tym Nowym Roku 2022 oby był lepszy od minionego, spełnienia wszystkich planów, dobrych urodzajów i przede wszystkim dużo zdrówka. Pozdrawiam życzę miłego dnia
Witaj
Danusiu dziękuję Ci bardzo za życzenia. Pozdrawiam serdecznie życzę milego dnia i duzo słoneczka
Witaj
Lucynko. Dziękuję za piękne życzenia już nie mogę się doczekać chwili kiedy pójdziemy do nowego domu mimo że sporo pracy przed nami. Pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia
Witaj
Tomku miło Cię widzieć na moim wątku bardzo się cieszę. Te iryski kupiłam w ogrodniczym było napisane irys niski i zrobione zdjęcie, a ja jak sroka jak mi sie cos podoba kupuję trudno wyjść ze sklepu z pusta ręką

Pozdrawiam Cię serdecznie życzę miłego dnia
To zdjęcia z wczorajszego pobytu na działce
Pozdrawiam wszystkich cieplutko życzę miłego dnia