Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

GENIU Twoja wiosna na zdjęciach powala z nóg . Pięknie to wszystko wygląda . Jeszcze niech minie luty i marzec i nasze wszystkie ogrody zamienią się w kolorowe " rajskie ogrody " :lol:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Artur to już lepiej po co opisywać pokaż zdjęcie z forum.
Genia

Witaj Ewo dzięki za odwiedziny. Masz rację już nie długo u mnie to już w marcu pierwsze kwiaty będą.
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Artur to już lepiej po co opisywać pokaż zdjęcie z forum.
Genia
No tak... Za bardzo się wpatrzyłem w twój ogródek.... :oops: :lol:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu u Ciebie jak zwykle-pięknie- kwiatowo, pogodnie i antystresowo :D Rododendrony przepiękne, ja też czekam z utęsknieniem na porę ich kwitnienia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Ależ tu ruch .Znowu jestem do tyłu chyba dwie stronki.Spróbuję wkleić jakieś zdjęcia swojego ogrodu Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekNo i cos poszło tylko nie wiem jeszcze jak to wyglląda.Gieniu na razie musi Ci wystarczyć taka wielkość zdjęcia ,bo nie wiem jak się je powiększa..
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agness dzięki za odwiedziny

Ido w fotosiku są zdjęcia małe trzeba kliknąć lewym przyciskiem myszki i masz już takie jak chcesz
wtedy klikniesz prawym i masz właściwości a dalej to już wiesz.
Ja nie jestem dobra w tłumaczeniu jeżeli nie zrozumiesz to będziesz musiała poprosić kogoś lepszego w te klocki.
Zaraz postaram się je dobrze obejrzeć.
Genia
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Witaj. Musisz kliknąć na takie małe kółeczko z napisem pełen rozmiar,bo ciut wyżej jest napis miniaturka. Spróbuj. Będę czekać na efekty. :D :D
ida74
---

Post »

No dobra juz próbuję jeszcze raz Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Hura,hura.Udało się. ;:87 ;:87 ;:87
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

ogis - liliowców sadzić się jeszcze nie da, ale można zamawiać :wink: , przyjdą w marcu. Zobacz, jak przyszalała Gienia.

U Gieni jak zwykle terapeutyczne kolory. Ja już chcę wiosny... Za tydzień zaczynam siać :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu dzięki za pomoc

Asiuja Ci dam przyszalała ;:99 .

Ja za siewy się nie biorę.
Genia
ida74
---

Post »

Moje wygrzebane zdjęcia nie pokazuja całej urody mojego ogrodu .Stworzyłam go na wysypisku śmieci dosłownie.Stał tam zapomniany spróchniały wychodek ,Rosły stare poniemieckie drzewa ,i walało się mnóstwo butelek i słoików.Mąż się zlitował i ściął te drzewa ,a ja sama wykopywałam wielgaśne korzenie ,nosiłam ziemię ,piach i obornik taczką i wiadrami.Sama kopałam oczko i uczyłam sie siania i sadzenia .Uczyłam się wszystkiego od zera i tak powstał mój kawałek raju odskocznia od kłopotów i niepowodzeń.
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

No, dobrze, Gieniu, przyznaję się, ja też przyszalałam i wydałam już na rośliny 200 zł :oops: . Tylko mnie nie podkablujcie, to z moich "zaskórniaków" ...
ida74
---

Post »

Ja też już sobie przyszalałam z kupywaniem nasion.Nasiona pomidorow kupiłam juz sobie w listopadzie a jak wyrwę ostatnią kartkę ze stycznia to posieje pomidory i paprykę .Jutro jade do ogrodniczego po nasiona kwiatów. :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ida74 pisze:Moje wygrzebane zdjęcia nie pokazuja całej urody mojego ogrodu .Stworzyłam go na wysypisku śmieci dosłownie.Stał tam zapomniany spróchniały wychodek ,Rosły stare poniemieckie drzewa ,i walało się mnóstwo butelek i słoików.Mąż się zlitował i ściął te drzewa ,a ja sama wykopywałam wielgaśne korzenie ,nosiłam ziemię ,piach i obornik taczką i wiadrami.Sama kopałam oczko i uczyłam się siania i sadzenia .Uczyłam się wszystkiego od zera i tak powstał mój kawałek raju odskocznia od kłopotów i niepowodzeń.
Ido jesteś dzielna tyle pracy, ale ja też się naharowałam przez jakiś czas miałam dwie działki każdą w innym miejscu. Obydwie musiałam najpierw od perzyć no i z gliny zrobić dobrą przepuszczalną ziemię. Łatwo nie było ale byłam młoda piękna zdrowa i wszystko się udało.

Asiu ja już nawet nie będę mówić ile ale miałam szczęście jedne sponsorował M drugie syn który przyjechał na urlop
on się cieszy że mam taką pasję. Zawsze mówi że jak będę szczęśliwa to mniej pieniędzy pójdzie dla lekarzy i lekarstwa

Genia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”