Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gieniu jeszcze nic straconego ,porozglądaj się może da się jeszcze przestawić jakiś sąsiedni płot.Wiem ,że picie rano kawy we własnym ogrodzie to przyjemność nie do opisania.MY czyli ja ,mój mąż i moje dzieci też zima dusimy sie w bloku,ale jak przychodzi wiosna to mieszkamy na wsi w naszym gospodarstwie A w miescie tylko śpimy bo dzieci do szkoły.Może w tym roku zmobilizuję sie i wstawię zdjęcia z mojego ogrodu,a powstał on dosłownie na wysypisku.Gdy wyszłam ,za maz to dostałam od swojej teściowej jakieś 30arów wysypiska na wieczne użytkowanie i podobno uczyniłam z niego raj ,Jak wrócę z pracy to postaram sie odnalezć jakieś fotki. 

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Ewuniu moi koszą ale mlecze i tak się rozsiewają bo kwiaty dojrzewają i fruwają po cale wsi. Zresztą naprzeciw mojej działki są działki zaniedbane pewnie właściciel będzie je sprzedawał ale niż sprzeda to tam rosną osty na 2 m.ogis1 pisze:Geniu,
my też mamy takich sąsiadów na działce, z tym, że u nas jedni nawet nie koszą. A mlecz... się roznosi...
Genia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Ja mam fatalną orentację w terenie i fatalną znajomość geografii.e-genia pisze:Ido już nie mogę doczekać się tych zdjęć . Gdzie są te Bartoszyce?
Pomaga mi
http://mapa.szukacz.pl/
Ale to chyba za daleko od ciebie....?
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Mój mąż,mówi,że jak się czegoś chce to trzeba przy tym chodzić ,chodzić,chodzić,aż się wychodzi.Pomyśl ,jakbyś miała tak jeszcze z 30arów to byś mogła poszaleć
Bartoszyce są 70 kmza olsztynę w stronę rosyjskiej granicy.Do granicy mam 10km do Kaliningradu tak jak do Olsztyna 70 KM to prawie koniec świata.Warmia i Mazury Poczytaj książkę Małgorzaty Kalicińskiej Powroty nad rozlewiskiem Tam bardzo dokładnie jest opisana moja okolica Ksiązka jest cudowna sa tez jeszcze dwie części Polecam bardzo serdecznie .

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gieniu, czy te Rododendrony uprawiasz w doniczkach, czy to zdjęcie po zakupie?
Malutkie, ale bardzo ładnie ukwiecone? To miniaturki, czy młode?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Zakupiłam je i chciałam wsadzić do ziemi ale zwaliła mi się brygada budowlana do ocieplania i malowania domu i wsadziłam je do gruntu miesiąc później.bishop pisze:Gieniu, czy te Rododendrony uprawiasz w doniczkach, czy to zdjęcie po zakupie?
Piotrze rzeczywiście uwielbiam Rh jak mi bardzo brakuje i tęsknię za ich widokiem wchodzę do ogrodu Ireny i jestem cała szczęśliwa.Mam nadzieję że w tym roku będę w tym czasie w domu i zrobię sobie piękne zdjęcia swoich
w gruncie znalazłam jakieś zdjęcia z przed 2 lat azalii są fatalne ale jak znajdę w fotosiku to je wkleję.
Dzięki Ewo
.