Nowy ogród Jacka
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Te żółte Geniu zdaje się to gatunkowe a pozostałe to odmiany i pewnie dlatego słabsze. Ale to tylko moja teoria
. Udaje się jednak je przezimować, czego dowodzą zamieszczone wyżej zdjęcia. Moim znajomym też się to udaje. Zobaczymy jak moja prymulka przezimowała.
A oto moje irysy:

ten jest niski ale nie karłowaty i najwcześniej kwitnie

A oto moje irysy:

ten jest niski ale nie karłowaty i najwcześniej kwitnie
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Halinko Jacek ma racje pierwsze słyszę a mam nornice na działce i tulipany mi wchrzaniają ile wlezie ale nigdy mi nie jadły irysów
Jacku jak do tej pory to wszystkie możesz po jednym wziąć bo moje chyba większe te liliowce , może z nowości masz coś jak ja. Najlepiej przyjrzyj się moim i zobacz.
Genia
Jacku jak do tej pory to wszystkie możesz po jednym wziąć bo moje chyba większe te liliowce , może z nowości masz coś jak ja. Najlepiej przyjrzyj się moim i zobacz.
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Absolutnie nie ja je wszystkie też miałam ale już dawno zrezygnowałam bo mam za mało miejsca.Jacek P.... pisze:Halinko, u mnie nornicom smakowały jeszcze rozwary i alstromeria.
Geniu, jeśli dobrze zrozumiałem, to mogę po jednym wziąć z moich irysów dla Ciebie?
Napisałam że to Ty spokojnie możesz ode mnie wziąć po kawałku od każdego koloru. I żaden nie będzie Ci się powtarzał chyba że z tych które nie kwitły są takie jak ja mam
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: