Na działce ewkapaw-2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Ewo wybrałem się na spacer po Twojej działce.
Po pierwsze fajnie że masz ją nie daleko i zawsze możesz tam podskoczyć
no a po drugie oznaki wiosny są świetne. Jaśmin sąsiada wygląda ślicznie, Twoje ciemierniki
są zachwycające. Strasznie mnie ucieszyły Twoje zdjęcia nadchodzącej wiosny. Dziękuję bardzo

Po pierwsze fajnie że masz ją nie daleko i zawsze możesz tam podskoczyć
no a po drugie oznaki wiosny są świetne. Jaśmin sąsiada wygląda ślicznie, Twoje ciemierniki
są zachwycające. Strasznie mnie ucieszyły Twoje zdjęcia nadchodzącej wiosny. Dziękuję bardzo

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Danusiu i Krzysztofie miło mi , że odwiedziliście moją działkę na której specjalnie nic się jeszcze nie dzieje . Tak jak wszyscy wypatrujemy WIOSNY i jej pierwsze oznaki w postaci przebiśniegów i krokusików .
W sobotę M przerzedził trochę jabłoń i odrobinę / tam gdzie dostał / orzecha włoskiego i czeka mnie zrobienie ogniska . Poczekam z tym na jakiś wmiarę ciepły i koniecznie słoneczny dzień , a nie tak jak dzisiaj MGŁA .
W sobotę M przerzedził trochę jabłoń i odrobinę / tam gdzie dostał / orzecha włoskiego i czeka mnie zrobienie ogniska . Poczekam z tym na jakiś wmiarę ciepły i koniecznie słoneczny dzień , a nie tak jak dzisiaj MGŁA .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Witajcie !!!
Chcę Wam pokazać jaki motyl do mnie przyfrunął
. Widocznie Wiosna się do nas zbliża
Będę musiała jeszcze chociaż jednego takiego motylka poszukać dla tego do towarzystwa

Chcę Wam pokazać jaki motyl do mnie przyfrunął

Będę musiała jeszcze chociaż jednego takiego motylka poszukać dla tego do towarzystwa

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Dziękuję EWUNIU
Tak myślę , że każda z nas ma inne umiejętności . Ty jesteś wspaniałą " kucharką " , świetnie gotujesz , dzielisz się z nami swoimi przepisami . Robisz piękne stroiki , ja żeby nie tracić czasu w trakcie oglądania TV robię sobie takie robótki . Kiedyś robiłam na drutach , potem na szydełku , a teraz frywolitki na czółenku . Najważniejsze - trzeba mieć jakąś pasję .
Jak zaczną się prace na działce , to wtedy cały swój wolny czas poświęcę na rośliny
.

Jak zaczną się prace na działce , to wtedy cały swój wolny czas poświęcę na rośliny

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu, pięknego motylka zrobiłaś
Ja też już zamówiłam cebule, teraz kończę listę nasion i ...staram się nie chodzić po marketach
Tam już wiosna i całe mnóstwo kwiatów, nasion, więc zawsze wychodzę z doniczką albo paroma paczuszkami 

Ja też już zamówiłam cebule, teraz kończę listę nasion i ...staram się nie chodzić po marketach

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- ewkapaw
Krzysztof miło mi , że podoba się Tobie mój motyl . Pochwała od mężczyzny liczy się podwójnie .
AGA ja teraz muszę czas czymś zapełnić , zwłaszcza wieczorki . Myślę , że jak zrobię sobie z takich motyli zawieszki do okien , to wiosna wcześniej do nas zawita
Nad liliami jeszcze myślę , nasion jeszcze nie kupawałam , ale coraz częściej zatrzymuję się w marketach przed pókami gdzie one są wystawione
Wczoraj bardzo kusił mnie Rajski Ogród , ale niestety miałam mało czasu . Po niedzieli na pewno tam zawitam i wrócę do domu /jak nic/ z nasionami .
AGNIESZKO z tego wynika , że WIOSNA się zbliża

AGA ja teraz muszę czas czymś zapełnić , zwłaszcza wieczorki . Myślę , że jak zrobię sobie z takich motyli zawieszki do okien , to wiosna wcześniej do nas zawita

Nad liliami jeszcze myślę , nasion jeszcze nie kupawałam , ale coraz częściej zatrzymuję się w marketach przed pókami gdzie one są wystawione

Wczoraj bardzo kusił mnie Rajski Ogród , ale niestety miałam mało czasu . Po niedzieli na pewno tam zawitam i wrócę do domu /jak nic/ z nasionami .
AGNIESZKO z tego wynika , że WIOSNA się zbliża

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rajski jest już otwarty?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Ewo
motyle zwabiły smoka
.......taki duzy smok na motyle
widzę ze na zach. wybrzezu wiosenne ozywienie..ten jasmin nagi
......poogladam tez Twoja działke w archiwum 2008
pytałas o pomidory ......odp jest prosta zeby nie wybiegły ze skrzynki hihihi , zeby uniknac przesadzania i zeby wykształciły mozliwie najwiecej korzeni.......czyli generalnie zeby sobie odjac pracy-zabiegów bo wiosna ich jest i tak za duzo
nasionka z owoców o których pisałas zaprawiasz?
cmokasy z gór

motyle zwabiły smoka

widzę ze na zach. wybrzezu wiosenne ozywienie..ten jasmin nagi

pytałas o pomidory ......odp jest prosta zeby nie wybiegły ze skrzynki hihihi , zeby uniknac przesadzania i zeby wykształciły mozliwie najwiecej korzeni.......czyli generalnie zeby sobie odjac pracy-zabiegów bo wiosna ich jest i tak za duzo
nasionka z owoców o których pisałas zaprawiasz?
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu, nadrabiając letnie zaległości, przebiegłam przez Twój ogród - pełna zachwytu. Co za ogród! Twoja glicynia jest cudowna! Od szłwi muszkatołowej oczu nie można oderwać, a te tawułki, laki, tulipany, róże! Jak ja mogłam przegapić furtkę do takkiego ogrodu?!
Teraz już na pewno bedę zaglądać do Ciebie często
Motyl tez jest piękny, choć nie jest rosliną
Teraz już na pewno bedę zaglądać do Ciebie często

Motyl tez jest piękny, choć nie jest rosliną