Park krajobrazowy - minismok
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Krzysiu..........Gazda zawsze powtarza ze mam wybitne zdolnosci zniechecania Gosci do przyjazdu
Dziewczyny
lobelia nie jest trudna......w donicy z gazanią nawet psy TO WIDZA hihihi
ale taka kobea to ho ho!.......jeszcze mi sie nie udało pnacze :x ....2 podejscia i skucha
Ave czy Ty kiedys widziałas splataną KOBEE?
szałwia jest
.............wysieje tez lawende dla Mag-icznej i Kocicy i Pani Magdy U[ ja bym betonowa sciezke brrrr kamiennym zwirem wysypała]
no i został mi jeden parapet na pomidory i ??????
cmokasy z gór

Dziewczyny

ale taka kobea to ho ho!.......jeszcze mi sie nie udało pnacze :x ....2 podejscia i skucha

Ave czy Ty kiedys widziałas splataną KOBEE?

szałwia jest

no i został mi jeden parapet na pomidory i ??????
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Kontakt:
Ave to jak isc to na całosc
.........malinowy Olbrzym.....albo warszawski albo ozarowski żadne tam bawole oko ani henryka z numerkami[olbrzym to kopalnia potasu i sodu chociaz nie jest ładny]
szukajmy nasion.........potem krok po kroczku Gazda reke nasza poprowadzi
bo to pomidorozerca zafiksowany[ je tylko gruntowe
]
Babi..... ;:106 ........wsiewam kobee[powojniki sa troche nudne i niech sie nie gniewają kolekcjonerzy ale grzyba łapia jak smok muchy]
cmokasy z gór

szukajmy nasion.........potem krok po kroczku Gazda reke nasza poprowadzi

Babi..... ;:106 ........wsiewam kobee[powojniki sa troche nudne i niech sie nie gniewają kolekcjonerzy ale grzyba łapia jak smok muchy]
cmokasy z gór
-
- Kontakt:
Mag-iczna ty sie nie smiej
......01.02 wsiewam kaprysna Kobee.......jak Babi przykazała
to ziarenko zanim wyrosnie w plącze to sie ZEJDZIE
....... ziemia z ksiezycem
czarna Tropcia to smocza Klucha
dzisaj nabyłam pewien miesiecznik na O........i wiecie co?........jest tam załacznik KALENDARZ KSIEZYCOWY
..........KONIEC SWIATA!
najlepsi z najlepszych poszukują
powiem doswiadczalnie o sadzeniu sliw wegierek........1 szpaler, te same warunki, inny termin sadzenia i ..... inne przyrosty, o winorosli i grzybach nie wspomne
COS W TYM JEST
cmokasy

to ziarenko zanim wyrosnie w plącze to sie ZEJDZIE

czarna Tropcia to smocza Klucha

dzisaj nabyłam pewien miesiecznik na O........i wiecie co?........jest tam załacznik KALENDARZ KSIEZYCOWY

powiem doswiadczalnie o sadzeniu sliw wegierek........1 szpaler, te same warunki, inny termin sadzenia i ..... inne przyrosty, o winorosli i grzybach nie wspomne

cmokasy
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Wysokogórskie jabłuszka dla Smokini:
"'Jak zaobserwował ten sadownik, na wybarwianie się jabłek 'Sampiona' duży wpływ ma również gleba, na której rosną drzewa tej odmiany. Na drzewach uprawianych na słabych, lekkich glebach i, najlepiej jeszcze, kamienistych owoce, niezależnie od typu 'Sampiona', bardzo dobrze się wybarwiają. Pozytywny wpływ na wybarwianie się ma również podkładka — najlepsze pod tym względem okazały się 'P 14' i 'P 60'. Korzystne jest także prowadzenie drzew w formie wrzeciona. (...)"
http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=3003
http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=3041
"'Jak zaobserwował ten sadownik, na wybarwianie się jabłek 'Sampiona' duży wpływ ma również gleba, na której rosną drzewa tej odmiany. Na drzewach uprawianych na słabych, lekkich glebach i, najlepiej jeszcze, kamienistych owoce, niezależnie od typu 'Sampiona', bardzo dobrze się wybarwiają. Pozytywny wpływ na wybarwianie się ma również podkładka — najlepsze pod tym względem okazały się 'P 14' i 'P 60'. Korzystne jest także prowadzenie drzew w formie wrzeciona. (...)"
http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=3003
http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=3041
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
Gumofilce powiadasz? Może to mało romantyczne (już widzę te elfy w gumiokach
), ale teraz w mieście, przy odwilży, błocku budowlano-spacerowo-psim autentycznie tęsknię za swoimi działkowymi gumofilcami
Sianie na parapecie? NIE! W tym roku żadnego siania na oknach! Tym razem na targu kupię większe, zdrowsze, piękniejsze i już gotowe rośliny za grosze. Nie przekonuje mnie radocha z pikowania :P No i wszystkie parapety mam już zajęte, został tylko jeden - na klatce schodowej (w domu wielorodzinnym), a tam co i rusz okno otwarte na oścież i mróz hula w pionie i poziomie
Dziś imieniny Ildefonsa, wiecie?
Oj, Smoku, o reszcie (zdjęcia, plany, cała treść spijana z wątku od początku stycznia) nie będę pisać, po prostu za jakiś czas znowu tu wrócę

Sianie na parapecie? NIE! W tym roku żadnego siania na oknach! Tym razem na targu kupię większe, zdrowsze, piękniejsze i już gotowe rośliny za grosze. Nie przekonuje mnie radocha z pikowania :P No i wszystkie parapety mam już zajęte, został tylko jeden - na klatce schodowej (w domu wielorodzinnym), a tam co i rusz okno otwarte na oścież i mróz hula w pionie i poziomie

Dziś imieniny Ildefonsa, wiecie?
Oj, Smoku, o reszcie (zdjęcia, plany, cała treść spijana z wątku od początku stycznia) nie będę pisać, po prostu za jakiś czas znowu tu wrócę

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."