lila- późnym wieczorem na działce często słychać tuptanie jeży, czasem są to całe rodziny-widok i odgłosy niesamowite, niestety, tylko kilka razy zdarzyło się nam przebywać tam do późnego wieczora, brak użytkowego domku w tej chwili i częste wieczorne mgły nad tym mokrym terenem nie zachęcają do tego, klimaty są wtedy jak w angielskim filmie grozy
yaro-bardzo chętnie podzielę się z Tobą tymi pierwiosnkami, czekam na jakieś namiary bliżej wiosny, pozdrowienia!
chatte-na pewno prześlę nowe zdjęcia, bo na działce rośnie już ,,tłum'' nowych roślin:
krzewuszki, żylistek,budleye, perukowiec, liliowce,języczka, perovski, iglaki, borówki, no i piękne róże, / o mniejszych roślinach nie wspominając, jeżyki bywają ,,przebiegiem''i nie wiem czy ten ,,mój'' też odwiedza działkę
agrazka -ten piękny świerk, to jedna z przyczyn wyboru tej właśnie działki,zdjecia nie oddają jego uroku i..zapachu igieł, twoje sa mniejsze, ale za to kilka, już sobie mogę je wyobrazić, a może sa gdzieś na zdjęciach, chętnie zobaczę, czekam na fotki