W cieniu brzóz
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izuniu. Źle się wyraziłam. Jak tylko coś zacznie kwitnąć to natychmiast zacznę cykać fotki. Już nie mogę się doczekać
Myślałam o koloroterapii.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Iza
Czy ten niebieski kwiatuszek obok przywrotnika to komelina? Jeżeli tak, to proszę napisz, czy wykopujesz ją na zimę? Ja początkowo wykopywałam, ale od jakiegoś czasu zostawiam w ogrodzie - zdarza się, że przemarznie, ale na szczęście wysiewa się co roku i zawsze jakaś zostaje
U nas znana jest pod nazwa "lazurowy brzeg" 

Czy ten niebieski kwiatuszek obok przywrotnika to komelina? Jeżeli tak, to proszę napisz, czy wykopujesz ją na zimę? Ja początkowo wykopywałam, ale od jakiegoś czasu zostawiam w ogrodzie - zdarza się, że przemarznie, ale na szczęście wysiewa się co roku i zawsze jakaś zostaje

- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nareszcie odnalazłam drogę i Twój ogród Danusiu....pobłądziłam okrutnie
Całe szczęście, że się odnalazłam,bo warto zaglądać do tak pięknych ogrodów. Zawsze można coś fajnego podejrzeć i poznać nowe gatunki roślin.
Prezentowanego przez Ciebie słonecznika pełnego jeszcze nigdy nie widziałam. Prymula dwubarwna jest śliczna. Twój ogród jest stosunkowo "młody"- 5 lat , ale roślinność jest już bardzo dorodna i bujna
.Widać w nim ogrom włożonej pracy i troski.

Całe szczęście, że się odnalazłam,bo warto zaglądać do tak pięknych ogrodów. Zawsze można coś fajnego podejrzeć i poznać nowe gatunki roślin.
Prezentowanego przez Ciebie słonecznika pełnego jeszcze nigdy nie widziałam. Prymula dwubarwna jest śliczna. Twój ogród jest stosunkowo "młody"- 5 lat , ale roślinność jest już bardzo dorodna i bujna

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;