Doniczkowe Jadzi 1
Oj kobiety kochane popatrzcie jak to jest ten kto kocha zwierzaki , to także kocha roślinki , popatrzcie jak to wszystko idzie w parze
Ja Manię dostałam jak miała 2 lata ,u mnie jest od tamtego lata . Pewna pani musiała się jej pozbyć bo jej synek się już znudził i trza było oddać .Mania jest superowa , reaguje na imię , chodzi na spacery na smyczy, lubi się kąpać i psocić , lubi też grzebać w kwiatach
Mania na spacerze

Też na spacerku z pieskami , tym razem Gucio ją zaczepiał aby się z nim bawiła , ale ona nie bardzo wiedziała co robić . On doskakiwał do niej i odskakiwał , wyglądało to komicznie . A jak Manie ma dośc piesków i spacerów to szybko wchodzi po nodze na ręce

Karol dziękuje
tak roślinki siedzą w samym keramzycie .

Ja Manię dostałam jak miała 2 lata ,u mnie jest od tamtego lata . Pewna pani musiała się jej pozbyć bo jej synek się już znudził i trza było oddać .Mania jest superowa , reaguje na imię , chodzi na spacery na smyczy, lubi się kąpać i psocić , lubi też grzebać w kwiatach

Mania na spacerze

Też na spacerku z pieskami , tym razem Gucio ją zaczepiał aby się z nim bawiła , ale ona nie bardzo wiedziała co robić . On doskakiwał do niej i odskakiwał , wyglądało to komicznie . A jak Manie ma dośc piesków i spacerów to szybko wchodzi po nodze na ręce

Karol dziękuje

A oleandra /najlepiej kilka kawałków/ wsadź do wody ....ja swego tak ukorzeniłam

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Basiu BarWo ale kiedy należy haratać Olka teraz można
Zyto roślinki są w samym keramzycie
śniegu jeszcze u nas sporo chociaż dziś cały dzień padał deszcz
Basiu a Ty wyprowadzasz swojego królisia na spacer
to może latem razem się wybierzemy Ty z królisiem a Ja z Manią
Kasiu to jest na prawdę świetne zwierzątko tylko potrzebuje dużo czasu , bardzo lubi towarzystwo
Popatrzcie co się dzieje na parapecie , mam 3 karmniki i jeszcze sypię na parapety .
Z dzisiejszego spaceru , były trochę daleko , ale takie widoki to normalka

Zyto roślinki są w samym keramzycie

Basiu a Ty wyprowadzasz swojego królisia na spacer

Kasiu to jest na prawdę świetne zwierzątko tylko potrzebuje dużo czasu , bardzo lubi towarzystwo

Popatrzcie co się dzieje na parapecie , mam 3 karmniki i jeszcze sypię na parapety .

Z dzisiejszego spaceru , były trochę daleko , ale takie widoki to normalka

Jadziu.....może będzie lepiej bliżej wiosny ....tak na początku marcaJadzia1 pisze:Basiu BarWo ale kiedy należy haratać Olka teraz można![]()

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Jak miło Jadziu u ciebie. Ta zima i jednocześnie piękne letnie kwiaty. I tyle serdeczności. Bardzo chetnie tu wpadam. Wiesz u mnie też zawsze były i są zwierzęta. Obecnie mamy pieska Zuzę, rybki i dwa szynszyle (córki) Widzę, że z usposobienia są podobne do twojej fretki. Kiedyś miałyśmy też świnkę morską- żyła 9 lat, i kilka chomików.
Jadziu dzięki za fatygę z Olusiem.
Jadziu dzięki za fatygę z Olusiem.