Sprzęt w końcu jest jak trzeba .Lżej będziemy mieli z tym koszeniem.
Z dnia na dzień coraz większe liście na drzewach i więcej różnych kwitnień .Co mnie oczywiście bardzo cieszy.
Wiosenny ogród w końcu jest ładny.

Shalina-Halinko Porządeczek w końcu też zrobiony.
Moje hosty jeszcze nie wszystkie rozwinęły liście. Ja też je uwielbiam w tej pierwszej fazie rozwoju. I te soczyste koloryty

Dziękuję. Wczoraj już w warzywniku plewiłam. Ale już warzywa są widoczne.
Na pierwszym planie ziemniaczki

Locutus-LOKI No widzisz, fajnie, że masz dwie serduszki. Ja mam jedną tą gold Heart. I wystarczy.
Ja trochę tulipanków dokupiłąm. Bo lubię je na wiosnę jak kwitną. .Ale to wkurzające jak wypadają.
O tak, Floksy szydlasty są cudowne. Ja mam kilka.
Dobrze i ty je masz. One bardzo ubarwiają nam ogrody

ewelkacha88- ewelinko Dziękuję .Wiosenny ogród już jest zielony, barwny, soczysty, kolorowy .Uwielbiam go.

Moja świdośliwa już kilka owoców już miałam w ubiegłym roku. W tym roku powinna mię więcej. Bo i kwitów ma więcej.
Może i ty doczekasz się owoców .Chociaż na spróbowanie.
Floksiki są cudne. Trochę mi podmarzły. Ale już się ładnie zregenerowały.
To fajnie, że masz kilka odmian. One z roku na rok są ładniejsze.

Dziękuję .Wczoraj trochę popracowałam w ogrodzie.
I zbierałam ślimaki. Bo już dziady się pojawiły. Zamówiłam dziś w niecie granulat na nie.3 kg. Dziś fajna niedziela odpoczynku

JAKUCH-Jadziu Kochana witaj! Ule już mam. Tylko pszczółek nie mam. Może kiedyś. Na razie dekoracyjnie pod laskiem stoją.

Mam nadzieję, że w tym roku uda nam tj, mężowi zbudować mi doki dla owadów i dla ptaszków.Ale na razie ciągle brak tego wolnego czasu na takowe rzeczy.
Ja już pomidorki i paprykę posadziłam. W sumie to wszystka ty czemu jeszcze pomidorków nie wysadziłaś. Już na nie czas.
O tak wszystko w tym roku opóźnione.

Florian Silesia O tak ta Serduszka 'Gold Heart jest śliczna.
Ooo, to tak ten szczaw się rozsiewa ? To może nie dopuszczę do kwitnienia.
Krychna-Kryniu; plocczanka-Lucynko Dziękuję, dziękuję za te wszystkie słowa.

Floksowe poduszki są piękne. Hosty mam w różnym stadium rozwoju. I z liścimi i kłach też są. I ja lubię te wiosenne hosty
Muszę wysypać w nich granulat przeciw ślimakom.
Oj pracy mieliśmy sporo .Ale już obrobione. A właściwie jeszcze placyk z kostki pod stół na dworze i parasol mąż będzie układał . Za jakiś czas.
Och i ja bardzo lubię czosnek niedźwiedzi. I dodaję go do wszystkiego. I do picia też. .Do herbatek ziołowych.
Epimedium to już boję się ruszać aby nie uszkodzić znowu.
Serduszka o żółtych listeczkach jest śliczna. Tak żaróweczka w ogrodzie.
Tulipany jeszcze pięknie kwitną i cieszą.

Pomidorki i w tunelu i w gruncie już rosną. I dobrze tak wszystko w tym roku opóźnione.
Pozdrawiam cieplutko. Dziękuję i wam dobrego tygodnia życzę

Serduszka okazała 'Gold Heart

Hortensja Dębolistna idzie w liski

Wilczomlecz złocisty

Inny wilczomlecz

Słoneczniczek

Berberys Maria

klon palmowy