Park krajobrazowy - minismok
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oliwko
.to jak jeze, ptaki,jaszczury a nawet Francuzi
....wszyscy najedzeni to musi jest to zakłocenie w matrixie!.......na to, to tylko pułapki, chemia i.......... Bishop
slimaki jaja składaja tuz pod powierzchnia ziemi,wytrwali przed wiosennym spulchnieniem ziemi przy hostachzbieraja górna warstwe[5-10cm] ziemi i dosypuja nowej wolnej od jaj......mozna zrobic tez pułapki piwne na dorosłe osobniki
.......w odwodzie zawsze jest chemia 
dobrze ze łobuzy na róze nie wchodza,nie chca sobie chyba d....ska pokłuć!
:lol:cmokasy
u Babi na leszczynie podobno juz frędzelki
......az pobiegłam do wawozu zobaczyc co i jak......niestety u smoka tylko ubiegłoroczne

slimaki jaja składaja tuz pod powierzchnia ziemi,wytrwali przed wiosennym spulchnieniem ziemi przy hostachzbieraja górna warstwe[5-10cm] ziemi i dosypuja nowej wolnej od jaj......mozna zrobic tez pułapki piwne na dorosłe osobniki

dobrze ze łobuzy na róze nie wchodza,nie chca sobie chyba d....ska pokłuć!
:lol:cmokasy
u Babi na leszczynie podobno juz frędzelki

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo lubię wiosenne siewy na parapecie, mogę się wyżywać ogrodowo chociaż jeszcze zima. Co roku kombinuję, jak poszerzyć parapety
Ślimaki owszem mam w ogrodzie, ale głównie winniczki. Na razie /odpukać/ nie robią większych szkód. Może dlatego, że u mnie jest jeszcze dosyć dziko?
Pozdrawiam Dorota

Ślimaki owszem mam w ogrodzie, ale głównie winniczki. Na razie /odpukać/ nie robią większych szkód. Może dlatego, że u mnie jest jeszcze dosyć dziko?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
a ja o lobelii napiszę...
co ja sie jej napikowałam w zeszłym roku...co się na parapetach opodlewałam.... posadziłąm do skrzynek ... i nie zachwyciła mnie... tzn... była ok... ale na tyle pracy ile włożyłam... nie zachwyciła...
w tym roku szukam innej roślinki do doniczek na okna ...
co ja sie jej napikowałam w zeszłym roku...co się na parapetach opodlewałam.... posadziłąm do skrzynek ... i nie zachwyciła mnie... tzn... była ok... ale na tyle pracy ile włożyłam... nie zachwyciła...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
jednego roku wysiałam lobelię do skrzyneczki na balkonie...liska pisze:a ja o lobelii napiszę...
co ja się jej napikowałam w zeszłym roku...co się na parapetach opodlewałam.... posadziłąm do skrzynek ... i nie zachwyciła mnie... tzn... była ok... ale na tyle pracy ile włożyłam... nie zachwyciła...
pieknie wzeszła i gęściutko, ale nie chciało mi się jej przerywać i jak to ja najczęściej, zdałam się na żywioł, co będzie, to będzie...
trochę musiałam poczekać aż zakwitła, ale potem miałam z niej pociechę aż do mrozów...
pieknie wyglądała...
te kupione tak się nigdy nie spisywały...
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witajcie
Radusiku ........zwierzeta w parku?
w PARKU maja byc ławeczki,latarnie,alejki itd itp.........pies na smyczy to OBURZAJACE!
a zwierzeta to w ZOO albo w tv......to odpowiada turystom i tego oczekują
ciekawe bo skutery i quady sa ok
nie dalej jak wczoraj miła Pani z dzieciątkiem na wózko-nartach zrypała smoka na funty ze odgarnia z drogi BAŁWANKA![taki sliczny bałwanek i Bubiś sie napracował!]
ech Mariolko w PK niepijacy smok wypija czasami sliwowice z ZACHWYTU NAD CYWILIZACJA
swietny ten lis!
na Kaszubach szybko zróbcie REZERWAT
Bishop dla Ciebie pies do jeza

Hanuś .......dzisaj mgłę,mgłę widze

Radusiku ........zwierzeta w parku?

w PARKU maja byc ławeczki,latarnie,alejki itd itp.........pies na smyczy to OBURZAJACE!
a zwierzeta to w ZOO albo w tv......to odpowiada turystom i tego oczekują
ciekawe bo skutery i quady sa ok

nie dalej jak wczoraj miła Pani z dzieciątkiem na wózko-nartach zrypała smoka na funty ze odgarnia z drogi BAŁWANKA![taki sliczny bałwanek i Bubiś sie napracował!]
ech Mariolko w PK niepijacy smok wypija czasami sliwowice z ZACHWYTU NAD CYWILIZACJA

swietny ten lis!

na Kaszubach szybko zróbcie REZERWAT

Bishop dla Ciebie pies do jeza

Hanuś .......dzisaj mgłę,mgłę widze

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Tylko w komplecie?
Bo jeża chętnie, a psa nie...
Ja nie z tych, co to psy lubią
(i tu pewnie podpadnę połowie forum)
Bo jeża chętnie, a psa nie...
Ja nie z tych, co to psy lubią

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz