CEBULOWE ( tulipany, krokusy, hiacynty,narcyzy i inne ) na balkonie,w doniczkach
Re: Tulipany cz.4
Dziękuję
Uspokoiliście mnie. Posadzonych jest kilka kolorów szafirków z tych drobnolistnych. Te co wzeszły, to najbardziej popularne - takie atramentowe, gdzieś obok są błękitne i na próbę całe dwie cebulki różowych :P Dzisiaj w nocy chyba po raz pierwszy temperatura ma zejść poniżej 0 i i tak oscylować +2/-2 przez weekend.

-
- 500p
- Od: 20 mar 2014, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: CEBULOWE ( tulipany, krokusy, hiacynty i narcyzy) na balkonie,w doniczkach
Pozdrawiam
Joanna Anastazja
Joanna Anastazja
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 1 kwie 2019, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: CEBULOWE ( tulipany, krokusy, hiacynty i narcyzy) na balkonie,w doniczkach
Dzień dobry, potrzebuję pilnie pomocy! Dostałam na dzień kobiet cebulkę irysa w doniczce, po przyniesieniu jej do domu w ciągu 2 dni zaczęła kiełkować i obecnie ma około 5 cm, ale ostatnio zauważyłam, że chyba postawiłam ją w zbyt mocnym słońcu bo o ile czubek ma jasnozielony, tak u podstawy pojawiły się brązowe pasy i nie rośnie już tak szybko. Czy spaliła się? Da się ją jeszcze uratować?
Bardzo proszę o pomoc!

Cyklamen neapolitański
Cześć.
Czy ktoś może ma cyklamena neapolitańskiego w doniczce balkonowej? Zastanawiam się czy zakupić bulwę do doniczki balkonowej....
Czy ktoś może ma cyklamena neapolitańskiego w doniczce balkonowej? Zastanawiam się czy zakupić bulwę do doniczki balkonowej....
pozdrawiam
Kasia
Kasia