Niech Ci ładnie szybciutko rosną.
Pozdrawiam

rewelacyjne hoye
  rewelacyjne hoye  

Witajcie
  Witajcie   
  Miałam małą przerwę od forum i w sumie wszystkiego co doniczkowe. Potem nowe wyzwania do realizacji - w 2018r. staliśmy się posiadaczami działki
  Miałam małą przerwę od forum i w sumie wszystkiego co doniczkowe. Potem nowe wyzwania do realizacji - w 2018r. staliśmy się posiadaczami działki   a od marca 2019r. zaczęła się budowa naszego domu i wszystko na mojej głowie gdyż M pracuje za granicą....jak już to buszowałam więcej w dziale ogrodowym
  a od marca 2019r. zaczęła się budowa naszego domu i wszystko na mojej głowie gdyż M pracuje za granicą....jak już to buszowałam więcej w dziale ogrodowym   
  wszak tam będę mieć oranżerię
  wszak tam będę mieć oranżerię   

Działka, postawienie domu - jednak przy tym jest ogrom pracy, dlatego podziwiam i gratuluję
 Działka, postawienie domu - jednak przy tym jest ogrom pracy, dlatego podziwiam i gratuluję  

same plusy - tak myślałam że będzie
  same plusy - tak myślałam że będzie   jednak jest inaczej
  jednak jest inaczej   
  i o zgrozo one nie lubią roślin
  i o zgrozo one nie lubią roślin   
  za wiele się działo.
  za wiele się działo. 

A  żeby było oszczędniej
  A  żeby było oszczędniej   to zakupiłam potrzebne rzeczy i sama uplotłam
  to zakupiłam potrzebne rzeczy i sama uplotłam   

(ten żółty miałam z dawnych czasów) Trochę czasu schodzi a wiadomo jak to w lato - ma się co robić w ogrodzie
 (ten żółty miałam z dawnych czasów) Trochę czasu schodzi a wiadomo jak to w lato - ma się co robić w ogrodzie