No tak!
Tydzień temu w piękny słoneczny dzień pochwaliłem się zdjęciami wiosennymi ....
Zima się wkurzyła - cały tydzień padał śnieg, na zmianę z deszczem
Początkowo mi to nie przeszkadzało, bo miałem czas na porządki ale w końcu przestałem zaglądać na ogród
Wczoraj pooglądałem co słychać - mimo zimna rośliny wiedzą, że to ich czas i się nie poddają.
Ewo, to były wczesne tulipany, ale te 'normalne' też już nabierają koloru
Halino. robota zawsze się znajdzie - wczoraj w deszczu przesadzałem ... czosnki ozdobne, bo zapomniawszy, posadziłem na nich różanecznik. Ziemia mokra to łatwo je było wyciągać
Karolu. dziękuję za miłe słowa. Lepiej jak nie pada, bo można dłużej popracować.
Dziękuję
Florianie za nazwanie naszych pierwiosnków - nie wiedziałem, że tak się nazywają.
No właśnie
Stasiu - zima się na mnie wkurzyła za te wiosenne zdjęcia i pokazała, kto jeszcze w kwietniu rządzi
Ale czas płynie - jedne rośliny już usypiają, jak np. krokusy, czy przylaszczki inne jak piwonie dumnie prezentują swoje grzywy.
Bardzo mile słowa
Arkadiuszu - dziękuję.
Te słoneczne dni mnie rozochociły i zacząłem sadzenie do donic i skrzynek - teraz muszą w domku czekać a ja ... palę w piecu albo dogrzewam grzejnikiem

Tylko bratki zostały na powietrzu.
Pozdrawiam wszystkich ciepło i radośnie, bo nawet w deszczu jest ładnie
Niby szaro i deszczowo ale nie ma tak źle - więcej widać, bo niemal wszystkie róże wycięte do gruntu