JOASIU miło że znów zajrzałaś bo dawno nie było Cie na forum .Wczoraj miało padać ale niestety 2 krople spadły i to wsjo.Dzisiaj jednak zrobiło się chłodniej ,wiec postanowiłam nie pracować

IGUSIU masz rację teraz z radością idę do ogródka i jakoś poszło w zapomnienie ubiegłoroczne zniechęcenie.Mam nadzieje ze ten sezon będzie lepszy już też wysiałam pomidorki i papryki tylko ciekawe co z tego wyjdzie.Widziałam że zaszalałaś z nasionami .Jednak i do Ciebie wreszcie dotrze wiosna, a pod śniegiem jest dużo wyższa temperatura ,więc wszystko ruszy z kopyta

MARTUSIU u mnie dzisiaj chłodno, więc prace stanęły w miejscu .Widzę sporo siewek więc pójdą do Ciebie wszystkie. Dam do doniczki niech sie bujają czekając na wysyłkę. U Ciebie spod śniegu zaraz kwiatki wyszły nie musiały się dogrzewać w słońcu jak moje.

ANDRZEJU ojjj ciekawski

IWONKO jak masz dużo śniegu i sporo słonka to tak jakbyś miała rośliny w ogrzewanym inspekcie

JOLU wczoraj też fruwały bzyczki, jednak zostawiłam je w spokoju niech sie najedzą po długiej zimie.jednak dzisiaj słonko tylko na sekundkę wyjrzało zza chmur, więc siedzę w domu . Nawet się nie obejrzysz jak i u Ciebie będzie cudnie kolorowo

KRYSIU kochanie wczoraj było tak cieplutko ze nie tylko 2 ale 4 godziny spędziłam w ogródku i znów kawał roboty zrobiłam .Jestem już pod płotem sąsiada, a tam ziemia jeszcze zamarznięta ,ale liście wysprzątałam to samo ścieżki uffff słonecznej niedzieli Krysieńko

Życzę wszystkim miłej słonecznej niedzieli