Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

AGNESS pisze:Geniu kochanie, nie przejmuj się truskawkową rabatką, zobacz jakie masz teraz pole do popisu :D zrobisz sobie jaką tylko będziesz chciała, ponasadzasz wymarzone roślinki , i nie będziesz miała problemu gdzie upchnąć nowe zakupy, a jest ich ogrom :D
Agness teraz sama się dziwię jak mi serce nie pękło jak to wszystko wykopywałam i porozdawałam.
Ale masz rację posadzę nowe. Jesienią tylko kupię tulipany i będzie pięknie bo żonkili to mam swoich dużo może najwyżej jakieś narcyze

Krzysiu to by było wycinanie bo przesadzić nie ma gdzie. A co do żółtej magnolii to też nie mogę się doczekać bo jeszcze nigdy nie widziałam jej kwitnącej

Witaj Edyto to pracuj kochana i nie przeszkadzaj sobie.Moja działka nie ucieknie

Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Obrazek
Co to jest ,to żółte u dołu przed białymi i różowymi tawułkami :?:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu to igła Kleopatry -pustynnik
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Cały czas myślę o tych Twoich truskawkach. Gdzieś widziałam truskawki zwisające, nadające się do doniczek balkonowych. Może to jest jakiś pomysł?
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:
AGNESS pisze:Geniu kochanie, nie przejmuj się truskawkową rabatką, zobacz jakie masz teraz pole do popisu :D zrobisz sobie jaką tylko będziesz chciała, ponasadzasz wymarzone roślinki , i nie będziesz miała problemu gdzie upchnąć nowe zakupy, a jest ich ogrom :D
Agness teraz sama się dziwię jak mi serce nie pękło jak to wszystko wykopywałam i porozdawałam.
Ale masz rację posadzę nowe. Jesienią tylko kupię tulipany i będzie pięknie bo żonkili to mam swoich dużo może najwyżej jakieś narcyze

Krzysiu to by było wycinanie bo przesadzić nie ma gdzie. A co do żółtej magnolii to też nie mogę się doczekać bo jeszcze nigdy nie widziałam jej kwitnącej

Witaj Edyto to pracuj kochana i nie przeszkadzaj sobie.Moja działka nie ucieknie

Genia
Ale to praca mi przeszkadza, śmieją się ze mnie, że pomyliłam zawody.
Czasem tek myślę ale w sumie doszłam do wniosku, ze ogród to przyjemność i radość a gdyby stał się moim obowiązkiem to już nie to samo (mówię tylko o sobie)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edytonie martw się na pewno wiele osób tak ma. A żeby dobrze Ci się pracowało to może jakieś kwiaty
Obrazek
Genia
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

krzysiek86 pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No tak to będzie trzeba poprzesadzać troszkę.
Jestem ciekaw najbardziej tej żółtej magnolii. Oj ciekawy jestem jak zakwitnie :D
Krzyś na Ranczo Nokły u Tadeusza widziałam żółtą Magnolię kwitnącą.
Geniu u Ciebie zawsze gwarno.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

krzysiek86 pisze:To na razie masz to zdjęcie potem popracuję nad innymi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Jednak je teraz dodam :D
Obrazek
Wystarczy na nie kliknąć to jest większe tak mi się zdaje :lol: :lol: :lol: :lol:
Do jutra Geniu :D :wink: Pozdrowienia dla Ciebie i Męża :)
Zyto Krzyś przysłał mi też na mój wątek kwitnącą żółtą magnolię ale chce zobaczyć jak i czy zakwitnie moja żółta magnolia
Genia
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

OOOOOOOOO piękne lilje - widzę, ze masz takie (lub podobne) , które ja w tym roku zamówiłam na "cebulach" :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Geniu to jest Krzysia Magnolia, czy gdzieś ją wypatrzył :?: ...wiesz coś na ten temat...
- bo tak jest już duża . Krzyś umie gdzieś coś ciekawego zfotkować.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aska pisze:Cały czas myślę o tych Twoich truskawkach. Gdzieś widziałam truskawki zwisające, nadające się do doniczek balkonowych. Może to jest jakiś pomysł?
Asiu moje truskawki są zwykłe więc nie nadają się do skrzynek ,a po drugie jeżeli już coś w skrzynki miałabym sadzić to na pewno nie truskawki. Ale dziękuję Ci skarbie za pomysły

Edyto ja je kupiłam w zeszłym roku właśnie w tym sklepie Cebule pl

Zyto to raczej wypatrzona
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu na poprzedniej stronie, 1seria-ostatnie zdjęcie- jest tam przecudnej urody pomarańczowa róża- czy pamiętasz jej nazwę :?: jest niesamowita, mój ukochany kolor w takim intensywnym nasyceniu, muszę koniecznie podobnej poszukać :shock:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko nie mam nazwy gdybym przewidziała że nazwa będzie mi potrzebna to bym ją zapisała.Przykro mi teraz to wszystko będę zapisywała i gromadziła w zeszycie.
Genia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

To nic Geniu, trudno, poszukam podobnej z wyglądu , jest naprawdę przecudna :D
Awatar użytkownika
Grzesiu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 13:31

Post »

EdytaB pisze:
e-genia pisze:

Genia
Ale to praca mi przeszkadza, śmieją się ze mnie, że pomyliłam zawody.
Czasem tek myślę ale w sumie doszłam do wniosku, ze ogród to przyjemność i radość a gdyby stał się moim obowiązkiem to już nie to samo (mówię tylko o sobie)
praca a działka to jest jakaś różnica??? :wink: :wink: :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”