Bardzo dziękuję wam za wszystkie piękne życzenia na ten Nowy Ro 2021.Aby był lepszy, dobry, spokojny i piękny. Tego wam życzę

tencia Witaj w moich progach i zapraszam częściej

kania-Kasiu I ja sikoreczki codziennie obserwuję z okna kuchennego.
Dużych jakoś nie widzę u mnie..Chociaż dalej je słyszę pod laskiem.
A u ciebie jak czytam nie boją się tylko grasują na gotowe jedzonko.A to spryciarze.
To dobrze karmnik odgrodziłaś.

plocczanka-Lucynko Dziękuję i cieszę się, że moje bombki ci się spodobały. WAW to wysoko mieszkasz. Ja kiedyś najwyżej na 4 piętrze mieszkałam.
Tak wysoko, to w lecie komarów nie masz. No wiadomo na działeczce są.
Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko

Shalina-Halinko; eukomis- Halinko ; Margo2-Gosiu Dziękuję , dziękuję. I cieszę się, ze moje bombki, dekoracje wam się spodobały

Oj te twoje kości Halinko chyba zimę wyczuły. Ja mam śnieg. A ty ?
Pozdrawiam cieplutko

Krychna-Kryniu ;marpa- Maryniu Bardzo mnie to cieszy, że moje dekoracje i bombki wam się podobijają
Ja w już w listopadzie zaczynałam robienie bombek i dekoracji. I tak po trochę do świat wszystko zrobiłam.
Ptaszki buszujące przy słoninkach codziennie widzę. I co raz im coś nowego dowierzam.
Póki jeszcze zima to może coś pomaluję. A w lutym to pewnie już za pisanki się wezmę.
Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko

Anna11 Witaj w nowym sezonie i 2021 roku.
Tego czasu to chyba nam wszystkim brakuje. Ja jak już mam wolny, to zaraz go spożytkuje. Teraz na malowanie.
Jak na razie nie buszuję po sklepach czy po stronach z nasionami, ani z roślinami.
Ale wczoraj sobie takie coś kupiłam z pieniążków gwiazdkowych .Figurka z wgłębieniem na poidełko , dzban i oddzielne poidełko.
Jeszcze mi na roślinki zostało .
Dziękuję bardzo za miłe słowa .Pozdrawiam cieplutko

kasia74-Kasiu witaj w nowym 2021 roku.
Hmmm, ja sama nie sądziłam, że i w zimie coś na moim wątku będzie się działo.
W prawdzie codziennie nie mam czasu zaglądać. Raz na prę dni. Ale jak widać, żęcie ogrodowe i nie tylko toczy się.
Nawet zima do mnie zawitała. Cieszę się ,że obraz z jeżówkami ci się spodobał.
Już mam inne nowe namalowane. Świeżutkie.

A ten grudniowy trochę poprawiłam

Jak tam zawitała do was zima ?? ; Do mnie przed 2 dniami tak

ciemierniki dalej kwitną. Chociaż w śniegu

Do was już zajrzę jutro

Dobrej nocki