Danusiny miszmasz
- nieszka
- 50p
- Od: 29 sie 2008, o 21:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tylko 3,5 roku...? ja chyba przez resztę życia nie zbiorę takiej ilości 

Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
te lilie , to taka odmiana , OP - wysoka i ma wyjątkowo dużo kwiatów .Nie pamiętam w tej chwili nazw . W tym roku porobię zdjęcia i każde podpiszę
Z powodu dużej ilości różnych roslin , nie poświęcam liliom specjalnego czasu i troski . Posadziłam tak jak radził znawca , dołek , troszkę piasku pod piętkę i zasypana kwaśnym torfem . I to wsio .
Bogusiu - u wszystkich jest ślicznie
, i u Ciebie pięknie i wyjatkowo zadbanie
., ja tak nie mam .

Z powodu dużej ilości różnych roslin , nie poświęcam liliom specjalnego czasu i troski . Posadziłam tak jak radził znawca , dołek , troszkę piasku pod piętkę i zasypana kwaśnym torfem . I to wsio .
Bogusiu - u wszystkich jest ślicznie

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Witaj Danusiu.
Postanowiłem ponownie zajrzeć do Ciebie i nie żałuję
bo lilie miałaś zachwycające. Czekam już na te w tym sezonie
A i miło Cię zobaczyć.
Dadaj zdjęcie tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=608
a na pewno trafi do Naszego Albumu na Forum
Serdecznie pozdrawiam
Postanowiłem ponownie zajrzeć do Ciebie i nie żałuję
bo lilie miałaś zachwycające. Czekam już na te w tym sezonie

A i miło Cię zobaczyć.
Dadaj zdjęcie tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=608
a na pewno trafi do Naszego Albumu na Forum

Serdecznie pozdrawiam

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochana Danusiu może to ma polską nazwę.Małe zdjęcie i nie bardzo wiem co to jest mnie się wydawało że ciemiernikktoś pisze:Rośliny sa tylko z Polski . Nie mam niestety , możliwości kupowania za granicą , a chętnie bym to robiłam . Nazwy do zdjęc będę dodawała dopiero w przyszłym roku . W tym roku robiłam te zdjęcia na wariackich papierach i w wielkim amoku , bo zakwitły mi te irysy pierwszy raz . Od wiosny 2009 moje fotografowanie będzie przygotowane i przemyślane .
A to moja duma - HELLEBORUS ORIENTALIS biały , pełny
ale nie jestem pewna w każdym razie cudo.
No a lilie cudo ja takich dużych nie mam, ale to różyczka obok grządki też bardzo piękna .
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Danusiu obejrzałam sobie dokładnie Twój ogródek i zielenieję z zazdrości
Masz w swoim ogrodzie same rarytasy.
Ciemiernik biały pełny, ciemiernik czarny.sasanka czarna chyba to sasanka bo ja jeszcze takiej nie widziałam, zawilec biały pełnyWirbelwind , Danusiu proszę o namiary gdzie ja to mogłabym kupić
Nie wspomnę o prymulkach których wcześniej nie widziałam na oczy ja mam tylko takie zwykłe.
No i irysy ja też mam dużo ale zauważyłam że masz dużo takich których ja nie mam.
A jeszcze liliowce super ja w zeszłym roku i w tym wiosna kupiłam dużo ale jeszcze nie kwitły to nie wiem czy będa takie jak na obrazkach
Genia

Masz w swoim ogrodzie same rarytasy.
Ciemiernik biały pełny, ciemiernik czarny.sasanka czarna chyba to sasanka bo ja jeszcze takiej nie widziałam, zawilec biały pełnyWirbelwind , Danusiu proszę o namiary gdzie ja to mogłabym kupić
Nie wspomnę o prymulkach których wcześniej nie widziałam na oczy ja mam tylko takie zwykłe.
No i irysy ja też mam dużo ale zauważyłam że masz dużo takich których ja nie mam.
A jeszcze liliowce super ja w zeszłym roku i w tym wiosna kupiłam dużo ale jeszcze nie kwitły to nie wiem czy będa takie jak na obrazkach
Genia