W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Darla, Lolitka jest urocza! A na dogo wejdź, zawsze czegoś w temacie się dowiesz. Warto też skonsultować z innymi lek. wet stan Loli. Bardzo mocno Wam kibicuję! Musi być dobrze...

Wreszcie nowa fotka mojego ulubionego Rasta ;:87 Oj tęskniłam... Widzę, że Kefirek dostał misia ;-) Zapytam... Czy misio jeszcze w jednym kawałku? Proszę wytarmosić te piękne dredziki!
Soniu, powiem Ci, że nie mam pojęcia :lol: Mnie się wydaje, że ona ciągle taka sama :oops: Ale z córką mam tak samo :lol:
Jedynie dzięki wadze mam świadomość, że Pandzisz dorasta :roll: W dniu gdy do nas przywędrowała ważyła 4,5 kg a teraz waga pokazuje 10kg!! :shock:
A oto fotki moich "szczeniątek" :D
Na pierwszej Malwa robi "kocham cię". Niezdarne to jeszcze, ale jakże słodkie ;-) A na ostatnim z serii "szczeniątka" Pandzisz robi Malwie "kocham cię". I tak mam przez cały dzień, jedna drugą oblizuje :lol: Malwa ma teraz okres pokazywania oka, więc pilnować muszę by mi Pandy nie oślepiła... Nie miała baba kłopotu...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Skoro Kefirek pokazał jęzorek, to Pandzisz też pokaże :P
Obrazek

Jutro mamy spacerek Amberosków, tzn Panda ma zjazd rodzinny :lol: Oczywiście fotorelacja gwarantowana :lol:

Drapki dla wszystkich Obrazek
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Dorko ale cudowna sesja ;:215 Malwinka to cud miód ;:226 i rośnie nam zakochana para, Ty masz więcej pracy, ale o ile więcej radości i miłości ;:225

miś Kefirkowi został użyczony na czas zdjęcia, bo to moja zabawka, były nawet całusy dla misia, ale miś jest w jednym kawałku, zresztą jak wszystkie zabawki Kefira, ma pluszaka małego i kilka gumowych zabawek i wszystkie w idealnym stanie, oprócz marchewki, która niechcący została rozjechana przez kosiarkę, ku wielkiej rozpaczy Kefira, jak wróciłam do domu, on przyszedł z zabawką do, by pokazać, co się stało, wciąż lizał, a jak kupiłam marchewkę bliźniaczkę, to jednak stara miłość nie rdzewieje i wybiera starą ;:191
Danusiu a jak Twoja księżniczka, przybrała na wadze :?:
Awatar użytkownika
aleksandra2323
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:20

Post »

Dorka, wspaniale mieć taką kochającą się parę :D :wink: , takie obowiążki to sama radość.

Lolita śliczna, i jaka rozmarzona mordka.

Darla, pisz proszę, jak sprawy stoją.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorko Pandziszonek rośnie jak na drożdżach. Jest już chyba dwa razy większy :) A córunia piękna :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

No w końcu zdobyłam się na kolejną sesję zdjęciową.Oto Molly w wielu odsłonach... :wink: Tak moja piękność wyglądała w noc sylwestrową... Chyba nieżle popiła ;:112 Obrazek Obrazek...tutaj baaardzo zmęczona obgryzaniem kości... Obrazek Kilka kolejnych fotek... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek tutaj po kilku zabiegach piękności m.in. strzyżenie (przeze mnie) i kąpanie... Obrazek Zdjęcie jak z obrazka :wink: Obrazek A tutaj podczas małego treningu... Zobaczcie jak ładnie prosi! Obrazek Mam nadzieję,że Wam się podobało... A teraz coś na inny temat. Wczoraj byłam na giełdzie samochodowej i jak to zwykle bywa zajrzałam na "dział" zwierzątka. Z ciekawości zajrzałam na yorki i... doznałam szoku!!! zamiast yorków pani sprzedawała jakieś mieszańce,które obok yorków nawet nie stały!!! z tej rasy miały tylko długi włos... zapytałam o cenę(850 zł) i o wiek. Pani powiedziała,że psiaki mają 10 tygodni. Po pierwsze były conajmniej 2 razy większe od Molly (Molly ma 5 miesięcy) i na moje oko, a raczej wagę w rękach ważyły ponad 2 kilo... A Molly całe 1.200 kg... Normalnie wstyd!!! gdybym nie czytała trochę w necie i nie zaglądała na forum to nawet dałabym się nabrać,że to yorki...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Molly jest śliczna, i jaka z niej kruszynka :shock: fotki z nocy sylwestrowej przebijają wszystko :lol: aż z posłania wypadła :lol:
Mizianka przesyłam :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Asiu, ona z posłanka nie wypadła!!! ona tak spała gdy ja kładłam się do łóżka!!!
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

Nie no, wiem że tak spała :lol: tylko się śmieję że wypadła, przez sen oczywiście :wink: zabalowała panienka a potem tańczyła jeszcze w łóżeczku :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Molly jest cuuuuuuuuudowna :lol: A jakie ma już ładne, gęste włoski. Po prostu małe cudo, a śpi boooooosko.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Danko i Asiu dzięki za pochwały i zachwyty. Molly pięknie się już wybarwia na srebrno,jest coraz jaśniejsza. Nie wiem czy to sreberko jej zostanie czy jeszcze się dziewczyna "wybieli"... Na razie obserwuję,ważę i mierzę ,a różnicy jakoś nie widać. Ciągle jest mała i chuda...ale to dobrze,bo taką bym chciała...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

milo popatrzeć na te psiule, superowe są :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
karpek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2008, o 11:21

Post »

Gosiu sreberko już zostanie, nie powinna się już bardziej "wybielić" jak to ujęłaś. Zresztą bardzo pięknie rośnie, najważniejsze, że jest zdrowa i niesamowicie wygląda ta Twoja pogromczyni kotów i innych wszelakich gryzoni (chociażby w przyszłości). Być może kiedyś trafimy się na jakimś spacerze, chociaż moja to już dorosła "matrona" i ze "szczeniakami" za bardzo zadawać się nie lubi.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Awatar użytkownika
darla80
1000p
1000p
Od: 29 sie 2008, o 10:18

Post »

Nie wiem dlaczego nie dostaję większości powiadomień o nowych obserwowanych wątkach :?
Lola ma cudne oczy(nie do uchwycenia na zdjęciu :( )taaakie wierne i o smutnym wyrazie.
Jak do mnie trafiła?Byłam(wtedy ze swoim chłopakiem-aktualnym meżem :lol: ) na wystawie psów w Białymstoku i zamarzył mi się yorczek,jednak ze względów finansowych trafiła do mnie moja cudna Lolita.Mąż wybrał imię,teściowa się obraziła bo dzień póżniej zmarła jej mama,która miała na imię Leokadia i właśnie wołali na nią "LOLA",moi rodzice też w "szoku"...to był najpiękniejszy prezent jaki dostałam :P ...zawsze marzyłam o psie i może teraz "na swoim" odreagowuję :wink:
W mojej miejscowości dam zaszczepić psa,jednak "grubsze" sprawy to oczywiście lecznica w Białymstoku.

Malwinka widać,że świetnie się "dogaduje"z Pandą.Moja Oli(wka) to ciąga psy za uszy(fetysz po tatusiu :lol: ).
Zastanawiam się za co ciągałaby Kefira gdyby był w jej zasięgu :wink: -jest rozbrajający.
A Molly-mądra dziewczynka.Yoreczki trudno jest czegoś nauczyć :roll: właściciele nie mają sumienia wymagać od nich "czegoś"/wersja druga-są za bardzo "roztrzepane".Komendy typu:siad,lezeć,łapa,głos czy cicho- to już "coś" a co dopiero sztuczki.Gratuluję!

Pozdrawiamy i merdamy :wink:
Awatar użytkownika
Rodusik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2009, o 10:09

Post »

Przedstawiam mojego psa.Labradora Rodusia. Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold