Marysiu witaj
bardzo mi miło, Ciebie widzieć (to jest intuicja kobieca ;) u siebie w moim skromnym ogrodzie .To prawda tak rozkochała mnie w roślinach Ania

moja sąsiadeczka jest tutaj

,ale mnie jeszcze nie widzi sza
To tylko kwestia czasu a i nazwa wątku Jej się ze mną nie kojarzy jeszcze
Bardzo lubię róże ,kupuję co sezon i tak sadzę gdzie się da ,potem przesadzam .Lubię różnorodność roślin ,chyba różnych troszkę już jest .Kiedy Ania mi mówiła o miłości do liliowców to ja tak średnio na nie patrzyłam a teraz chcę je mieć .Ot kobieca zmienność ,a jak u Ciebie zaglądam do wątku, to ło, mamuniu trzymajcie mnie ,bym nie kupowała z wiosny te różne piękności ha ha .
Marysiu zdaję sobie sprawę ,dlatego czekam na uprawnienia by zajrzeć do działu sprzedaży i wymian roślinek tutaj

i tak jestem wdzięczna moderatorom,przyjaciołom forum i adminowi (admince chyba )

za już i poczekam na więcej
No dobrze będę kupować powolutku
Iwonko wielka buzka
właśnie czytałam na PW i myślę co to za link hm ,chyba coś wpisałam a nie wysłałam ,no po prostu bystrość umysłu nie ma co

a to niewidzialna ręka czyli
Iwonka
i jak tu wątpić w solidarność kobiecą ?nie ma mowy nawet
Dla Was koleżanki
Dzisiaj przy pomocy tez tutaj
koleżanek byłam bliska zainstalowania programu do obróbki zdjęć i lipa nie ma aplikacji pobranej wcięło ups no ,próby ponowię hm
Iwonko dziękuję za domek proces kupowania to cała historia i stawiania tez ,chociaż było troszkę problemów ,ale to już przeszłość ,z ciekawostki zaczęto stawiać go o 5 rano zakończono dokładnie po 17 ,jakie bylo zdziwienie przejeżdżających sąsiadów i innych w tym wczasowiczów

gro stawało autami ,inni cofali bo dzień wcześniej był fundament tylko
Połączyłam posty. Iwona