Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,
Czy one teraz powinny wykiełkować?
Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,
Soniu, dziękuję.cyma2704 pisze:Ula czasem tak się nie wiedzie w uprawach, ale kolejny rok nadejdzie i będzie lepiej.Pomarańczowy Ożarowki od Ciebie ma dużo owoców.
Jakieś plamy się pojawiają, ale obrywam liście i na razie moje pomidory żyją.
Bardzo ładny ten cienisty zakątek.![]()
Grażynko, dziękuję za słowa zrozumieniaGrazynaW pisze:Urszulko przykro się czyta, że doświadczasz tylu niepowodzeń. [...] Nie jesteś sama z tym problemem, mnie chociaż pomidory ( na razie ) udały się na balkonie, chociaż jeszcze są zielone.
Foxowa pisze:Pociesz się tym że większości z nas rośnie kijowo wszystko bo pogoda jest zwyczajnie nieprzewidywalna i są wszelkie możliwe plagi.
danuta z pisze:ULA nie bierz do głowy.Ten roki taki jest.Jest nadzieja,że przyszły będzie lepszy.U mnie multum gołych ślimaków.Zżerają wszystko na pniu.
Nie mam sałaty,kopru,połowy ogórków i fasolki szparagowej.Za to tłukę je niemiłosiernie.
Basiu, dziękuję, bardzo mi miło, że zaglądasz do mnieBasia8585 pisze:Witaj.
Choć rzadko pisze, to regularnie podglądam Twój wątek. Czekam na dalsze relacje z działaczki. Pozdrawiam cieplutko.
Nie powinny, ale co poradzić na samosiejki...wiridiana pisze:Czy one teraz powinny wykiełkować?Black Rose pisze:Wykiełkowały kosmosy, nasturcje, nagietki i godecje oraz fasolka szparagowa,