Co z moim drzewkiem cytrynowym ?
Co z moim drzewkiem cytrynowym ?
Witam ! Od jakiegos czasu mam problem z moim drzewkiem cytrynowym. jeszcze niedawno wszystko bylo pięknie.. owoce rosły ...wyrastaly nowe liscie ...stopniowo zaczęły odpadac ..jednoczesnie rosly nowe ale i odpały starsze. Teraz jestem juz na etapie, że zostały same owoce ( jeden tez chyba niedlugo odpadnie). Dwa mają się dobrze ale zauważyłam też dzisiaj że od góry zaczęły brązowieć gałązki. Jestem tragiczną ogrodniczką i prosze o pomoc. Dodam ze niedawno przeniosłam cytryne z dworu do domu.
Ostatnio zmieniony 6 lis 2020, o 19:35 przez norbert76, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o staranną i poprawną pisownię
Powód: Proszę o staranną i poprawną pisownię
- norbert76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Co z moim drzewkiem cytrynowym ?
Zapraszam do lektury np. obu części tego wątku: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... it=Cytrusy
Następnym razem proszę korzystać wpierw z wyszukiwarki i z już dostępnych zasobów. Wątek zamykam, żeby nie dublować tematów
Następnym razem proszę korzystać wpierw z wyszukiwarki i z już dostępnych zasobów. Wątek zamykam, żeby nie dublować tematów
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta