Witam was serdecznie. Kolejny piękny dzień

spędzony na łonie natury. Pojechałam na działkę bo nie mogłam usiedzieć widząc takie piękne słoneczko za oknem, a też dręczyło mnie aby rozpakować szklarnie i sprawdzić czy wszystko w porządku. Przeczucie mnie nie myliło jak się okazało miałam pęknięta złączkę od razu zrobiłam zdjęcia zadzwoniłam i wyjaśniłam całą sprawę. Pieniążki zostaną mi zwrócone, a szklarnie mam sobie naprawić i zostawić. Ucieszyłam się bo trochu byłam wystraszona co teraz będzie. Może gdzieś dokupię albo uda się skleić na razie dałam to zięciowi może on coś wymyśli ma czas do wiosny. Zrobiłam kilka zdjęć na działce bo tak pięknie wyglądała w promieniach słonecznych.
Chciałam od razu wam powiedzieć bo wiem, że to za wczas, ale obieliłam już drzewa bo kto wie co możne być dalej, a po drugie to tez było tak przy okazji jak robiłam oprysk na drzewach. Załatwiłam to wszystko hurtem.
Lucynko wiruska omijam uciekam gdzie pieprz rośnie mam nadzieje, że mnie nie do łapie. Roboty zaczynam jak dobrze pójdzie od piątku lub soboty przynajmniej czymś się zajmę. Boje się tylko żeby ta kwarantanna narodowa nie pokrzyżowała mi planów. Pozdrawiam Cię trzymaj się zdrowo

Życzę miłego tygodnia i
Aniu czasy teraz trudne muszę coś robić żeby nie zwariować mam dość siedzenia w domu i patrzenia w telewizor dlatego to zostawiam na czasy kiedy będzie już taka potrzeba ale póki co dalej robię. Grill stary już na śmietnisku kupiłam nowy teraz tylko dlatego bo cena była naprawdę okazyjna jeszcze mam w planie kupić basen jak tylko okazja się natrafi. Pozdrawiam życzę zdrówka dużo zdrówka i słonecznego udanego tygodnia
Danusiu to wredne te wiewiórki zawsze myślałam, że wiewiórka jest jedna

jaki człowiek głupi całe życie się uczy i jeszcze głupi umiera. Ja tez kochana nie mam miejsca, ale to jest składany będę go miała tylko tak zanim sadzonki będą małe potem schowam na następny rok. One maja mnie uchronić przed zimnymi nocami w maju i czerwcu, gradem co występuje przeważnie w czerwcu i zawsze mam zniszczenia. Pożyjemy zobaczymy jak się to sprawdzi. Pozdrawiam życzę zdrówka

i udanego miłego tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich życząc zdrowia w tych trudnych czasach, uśmiechu i