Zieloni przyjaciele Kati

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chyba są dwie odmiany... A obie przecudne :D
Fajny jest ten fikusikowy "odmieniec" - takie niespodzianki urozmaicają kolekcję :D
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu, ale nazbierałaś tych kłujaków. Hiacynt ma sliczny kolorek. Ja zamierzam zaopatrzyć się w jakiegoś w czwartek (biedronka :lol: ). Pozostałe roślinki równie pięknie rosnął :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

Monika ty ino pędz a szybko do biedronki ,bo są hiacynty(nie kupiłam i nie wiem dlaczego? chyba głupia jakaś jestem albo niedorozwinięta :lol: ) i azalki ,wystawili dzisiaj :!:
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Saraaa

Post »

Kawałek wiosny masz w domu... cudownie :D
A ta soczysta zieleń sygonium równiez piękna :P
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44

Post »

Kasiu sukulenty i kaktusy śliczne! Pumilka miodzio :) Piękny ma kolor hiacynt.
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

Ładne wszystkie kaktusiki . :D Ja jednak będę je podziwiać u Ciebie . U mnie żadnych kłujaków .
A propos solarium - to takie niezdrowe :? Lepiej poczekać na słoneczko . U nas już roztopy na całego , więc pewnie niedługo wiosna :D .
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moje roślinki są dumne z tych pozytywnych komentarzy od Was, które im przeczytałam :D i ślicznie Wam dziękują. Oczywiście ich pani także :D
Jeśli chodzi o syngonium, to w domu miałam tylko takie z przewagą białego. Nie pamiętam, ale odmiany chyba white butterfly(Karinko Ty znasz tą nazwę więc jeśli coś pomieszałam, to mnie popraw).Potem od jednej z forumek dostałam taką z przewagą zielonego. Nieświadoma tego, że są to różne odmiany wsadziłam do jednej doniczki. Dopiero niedawno uświadomiłam sobie o ich odmienności. Syngonium było u mnie zawsze bardzo mizerne, bo wisiało z dala od okna jednak dzięki info z naszego forum, zorientowałam się, gdzie popełniam błąd. Przestawiłam je na okno i wiecie, że nabrało życia :shock: :)
Ładne wszystkie kaktusiki . Ja jednak będę je podziwiać u Ciebie . U mnie żadnych kłujaków .
Ktosiu, ja też tak mówiłam, że u mnie żadnych kakti nie będzie dopóki siostra z jakiejś tam okazii nie kupiła mi pierwszego kaktusika. Potem był następny, a teraz :roll: :wink: . To jest jak narkotyk. Masz rację nie kupuj sobie ani jednego, bo jak już kupisz to przepadniesz z kretesem jak ja :lol: :lol: Do mnie zaglądaj kiedy chcesz, serdecznie zapraszam :wink:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

bayaga pisze:Monika ty ino pędz a szybko do biedronki ,bo są hiacynty(nie kupiłam i nie wiem dlaczego? chyba głupia jakaś jestem albo niedorozwinięta :lol: ) i azalki ,wystawili dzisiaj :!:
Aguś byłam, bo chciałam kupić i azalki i hiacynty. niestety u mnie nie było :( Nie wiem czemu - może było mało i pracownicy wykupili :roll: Hiacynty mają być jeszcze w czwartek, więc mam nadzieję, że może się uda kupić.
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Kasiu wszystkie kolcowe piękne ale ostatni :shock: Obrazek
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Zagapiłam się, a tu u Ciebie tyle ciekawostek.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
selmun
100p
100p
Od: 23 lut 2008, o 13:04

Post »

Cześć,
no właśnie, właśnie. Obudziłam się ze snu zimowego i odkryłam świetny wątek, o którym nie miałam pojęcia. :oops:

Będę tu na pewno zaglądać. No i obserwować na ilu hojach poprzestaniesz? :twisted:
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58

Post »

Kasiu śliczna kolekcja kaktusików.Pozostałe roślinki również bardzo ładne.
Awatar użytkownika
kati-1976
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 wrz 2008, o 22:07

Post »

Jadziu, Ilonko, Edytko, dziękuję za odwiedziny i miłe komentarze :)
Selmun-i Tobie również dziękuję za pozytywy. Cieszę się, że spodobał Ci się mój wątek. Czy jest tak świetny, jak mówisz, to nie mnie oceniać. Mimo to, dla mnie takie komentarze są bardzo budujące i mobilizują mnie do działania :wink:powiększania swojej kolekcji. Hoi także :lol: Mówisz że dopiero odkryłaś mój wątek, nic się nie przejmuj, ja pomimo, że jestem tu od początku jesieni ciągle odkrywam ciekawe wątki. Gdybym miała więcej czasu wolnego pewnie siedziałabym tu od rana do wieczora i wszystko miałabym w jednym paluszku :lol:
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
Awatar użytkownika
aledra7
1000p
1000p
Od: 21 paź 2008, o 14:17

Post »

Kasiu przyznaj się ile to planujesz mieć tych hoi :wink: kaktusiki śliczne. Ja nie mam ręki do kaktusów, wszystkie które miałam to przelałam
Awatar użytkownika
carol1
500p
500p
Od: 4 cze 2008, o 20:31

Post »

Zobaczyłem wszystko, to stanowczo za dużo pięknych roślin, żeby oglądaćje na raz... ale są piękne i nie mogłem się oderwać :) Teraz będę tu wpadał częściej jeśli pozwolisz, żeby potem znowu nie doznać takiego szoku :) Pozdrawiam.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”