Krzysiu;czy Ty wysłałeś to zdjęcie na konkurs z paprociami.Grzegorz pisze,że to zdjęcie wygrało.
Grzesiu; dzięki za fotki z Gryfic,chętnie poznamy okolice i rzekę Regę.
Monika;przesłała ciekawe zdjęcia,pustyni,co to jest jordańska Petra?świątynia,miejsce kultu.piękne zdjęcia z Kairu.
Wszystkich Pozdrawiam Ryszard
Ale ekstra zdjęcia, Kair na folderach wygląda zdecydowanie inaczej.
Raczej kojarzy się z luksusowym kurortem. A tu proszę zupełnie coś innego.
Ale uważam że jest wartym odwiedzenia miastem
Witam serdecznie miłych gości Rysiu nie wysłałem na żadne konkurs tego zdjęcia Ale jak będzie to kto wie może się skusze
Już wyjaśniam Petra to położone w południowej Jordanii wykute w skale miasto, najcenniejszy zabytek pozostawiony przez Nabadejczyków. Dzięki usytuowaniu na skrzyżowaniu szlaków handlowych była bardzo bogatym miastem, tędy między innymi wiódł Jedwabny Szlak.
Moniko - piękne zdjęcia Oj przypomniały mi się miłe chwile i szok, jakiego doznawałem na każdym kroku podczas poznawania Egiptu.
ta palma u dołu zdjęcia jest bardzo osobliwa, bo wyrastają z niej gałęzie
kwitnący aloes - piękny widok
skoro nie ma choinek, przystraja się lampkami inne rośliny
Krzysiu;rzeczywiście robi się cieplej patrząc na Twoje zdjęcia.
Moniko;dzięki za odpowiedź w sprawie m.Petra
Jacek;ciekawe zdjęcia,piękny kwiat aloesu
Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
Krzysiu;tak dzisiaj wstawało słońce.
Witam serdecznie
No proszę dzień leci nie ubłaganie szybko a jak się stoi dwie godziny w kolejce w urzędzie to dopiero Isia to w wolnej chwilce pamiętaj o mnie i dodaj kolejną partię zdjęć Będziemy mieli co oglądać Jacku dziękuję za fantastyczne zdjęcie aloesu. Nie myślałem że jest tak ładny, zaraz poszukam informacji na jego temat w internecie
No a swoja drogą ta palma też wygląda interesująco
Teraz muszę się zgodzić z Elą i Moniką zdjęcia Rysia są fantastyczne. Wschód słońca jest piękny. A teraz kiedy człowiek lata za pieniądzem nieraz zapomina o takich pięknych chwilach. Szkoda że mamy taką bieganinę i te stresy, przyda się każdemu taka chwila zwolnienia, chociażby żeby pooglądać wschód słońca. Albo żeby usiąść na trawie przy stawie, albo w lesie pod drzewem. Geniu masz też sto procent racji, Ja już nie wiem czy Rysiu to sowa czy skowronek
Wszystkim forumowiczom dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej
Krzysiu zaglądam do Ciebie każdego dnia i podziwiam cudowne zdjęcia Twoje i Twoich gości Od niektórych to trudno wzrok oderwać, aż miło się robi na serduchu patrząc na takie cuda