Witajcie, na moją nieobecność na Forum złożyło się wiele czynników.Z miłych, to wydarzenia rodzinne i trochę wyjazdów.Spędziłam więcej czasu z wnukiem, co widać na załączonym "obrazku"

Na "Stogu Izerskim".

Gondola i widok na zamglony Świeradów Zdrój.
Nadrabiam zaległości:
anabuko1-Aniu, dalia Akita należy do grupy chryzantemowych-dobrze ją oceniłaś po wyglądzie
adawi-Wiesiu, jesteś zbyt łaskawa dla mnie, pozdrawiam
daysy- Daysy Twoje życzenia cyt..." potrzebny jest koniecznie deszcz i to solidny, chociaż parę dni, czego i Tobie życzę..." - spełniły się z nawiązką
JAKUCH- Jadziu ten sezon jest trudny dla ogrodników, rolników.Osobiście, jestem tym rokiem zmęczona.Mam nadzieję, że przyszły rok zrekompensuje nam tegoroczny zawód
Narine, jesteś kolejną osobą, którą zachwyciły prezentowane przeze mnie dzielżany.Uważam,że warto je mieć w ogrodzie ,nie są wymagające - źle znoszą jedynie przesuszenie gleby.
pelagia72-Agnieszko, w donicy, o którą pytasz rośnie lawenda - kwitła cały sezon i żółta chryzantema
obecnie przed kwitnieniem.
Mam prośbę o fot. tego drugiego pełnego astra ode mnie.
Mirek19-Mirku witaj
Nie ma to jak "niespodziewane spotkania" - takie nieplanowane, spontaniczne są najlepsze
Dziękuję za życzenia i uprzejme podsumowanie peregrynacji po "moich włościach."
Ciąg dalszy jesiennych klimatów na działce.
Agnieszko to przygotowane dla Ciebie astry nowoang."Purple Dome" wys.45 cm,kwitn.IX-X / 2 sadzonki czekające na wysyłkę/.Rosną oddzielnie i tym razem nie będzie pomyłki