Drobne roślinki mają w sobie dużo urokuAGNESS pisze:Elu ależ cudownie wygląda ta skalniaczkowa kompozycja, nie mogę oderwać wzroku.Tak wspaniale przenikają się te roślnki

Tułacz - 'włóczykij'JolantaGraj pisze:Dobrze ze ten twój,, tułacz,,lubi się tak tułać .Dzięki temu do nas się przytułaczy .Poczekam na niego tyle ile będzie trzeba .
Macierzanki urocze ,miałam kiedyś ,ale mi się zmarnowały .
Nie wiem ,czy nie pomieszałam ,ale chyba trzeba je często odmładzać ,bo się może wyrodzić i zniknąć .![]()
Kopiuj co tylko Ci się podoba
Też ją mam, jest mniej wymagająca od żółtej i bardziej ekspansywna. Świetnie sobie radzi na piachu, byle w cieniu ;:228tija pisze:Mam tojeść ale zieloną , jak zakwitnie wygląda super zółte kwiatuszki dodają jej niesamowitego uroku ,a jeszcze nie tak dawno chciałam ją wyrzucić bo się strasznie rozłazi , zostawiłam na próbę i pozwoliłam rozrastać bez ograniczeń i teraz tego nie żałuję .
Ta żółta jest ładna ciekawsza ,można ją śmiało komponować z różnymi skalniaczkami , a efekt jest super jak widać na zdjęciu
Jolu, bardzo mi miło, dziękijolami pisze:Elu jak zwykle zdjęcia cud!! Piękne kompozycje stworzyłaś z roślinek na skalniaku..Podoba mi się ten dzwonek gargański i macierzanki...Macierzanki to miałam w planie wysiać, a teraz muszę poszukać jeszcze tego dzwonka..