Anolkowe roślinki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Graszka
1000p
1000p
Od: 1 gru 2007, o 15:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kari pisze:Strzałeczki niezaprzeczalnie śliczne :D Czy to przedostatnie to odmiana 'White Butterfly'?

Myślę sobie, że warto by było jeszcze zdobyć do kolekcji taką odmianę syngonium: fotka
Kari to syngonium jest śliczne i takie nie spotykane już mi się marzy coś takiego zdobyć :wink: :D
Pozdrawiam, Grażyna
Moje rośliny i roślinki cz.1, cz.2
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ilonko. Grudniczek zakwitł i się ciesz. Niejednemu wcale nie chce zakwitnąć. Mnie się bardzo, bardzo spodobała ta strzałeczka. Mam zieloną...ale ta pstrokata piękna. A ja w tych pstrokatych najbardziej gustuję. Teraz będę rozmyślać gdzie to zdobyć. Faktycznie nigdzie w sklepie nie widziałam. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Pięknie Ci grudniczek zakwitł i klonik ... masz troszeczkę kwiatków jak ten czas szybko leci a tu tyle wspaniałych cudeniek :lol:
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p
Od: 14 sie 2008, o 12:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ilonko grudnik bardzo ładny jest :) strzałeczki też mi się bardzo podobają, a kosz epi wygląda super :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Reposit-09
Konto usunięte na prośbę.
Od: 26 cze 2007, o 19:40

Post »

Graszka pisze:Kari to syngonium jest śliczne i takie nie spotykane już mi się marzy coś takiego zdobyć :wink: :D
Graszko, ja mam raczej talent do wyszukiwania roślinek z kategorii: "Nieosiągalne" :? ;)
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Witam miłych gości - jakoś ostatnio nie mogę patrzeć na moje paskudy zielone buntujące się. Karinko, Ty zawsze jakieś cudo wytrzaśniesz, ta strzałka jest świetna! Moja to chyba właśnie 'white buterfly' - ale pewna nie jestem. Cieszę się, że tyle osób do mnie zajrzało :D Już wiosny nie moge się doczekać, wtedy ogarnę wszystkie zielone - zobaczymy, które dotrwają. Oby moje hibiscusy przetrwały, są teraz w bardzo słabej kondycji. Ale monstera olbrzymka ma nowego listka - jeszcze rulonik. Niestety mieliśmy mały wypadek z lampką roślinną, i ta część zbiorów troszkę ucierpiała. Muszę jeszcze znaleźć dobre miejsce na mój kosz epipremnum, myślę też, że fajnie byłoby dodać tam jeszcze inne odmiany - na razie szczepki sa jednak zbyt małe.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

kari pisze:
Myślę sobie, że warto by było jeszcze zdobyć do kolekcji taką odmianę syngonium: fotka
Kari Ty koniecznie chcesz mnie takimi widokami doprowadzić do zawału z samego rana.... CUDO!!! tylko gdzie takie coś zdobyć? :roll:
Awatar użytkownika
bayaga
500p
500p
Od: 4 lis 2008, o 23:02

Post »

no patrz i to w dodatku od poniedziałku :lol: ten szał...już ci współczuję..
Pozdrawiam Aga, świrus kwietnikus maksimus :P
Zielona chatka Baby Yagi
Zagroda Baby Yagi
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

Karinko, to syngonium jest świetne! ma dokładnie taki układ plamek jak mój bluszcz :)
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

katrina26 pisze:Karinko, to syngonium jest świetne! ma dokładnie taki układ plamek jak mój bluszcz :)
następna mnie dołuje ciapkowatymi listkami.... Katrinko jakbyś kiedyś go przypadkiem przycinała to pamiętaj proszę o mnie :oops:
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

Agnieszko, będę pamiętała. Może uda się z ukorzenioną już gałązką :)
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

katrina26 pisze:Agnieszko, będę pamiętała. Może uda się z ukorzenioną już gałązką :)
ale najpierw niech urośnie sobie spokojnie bo on wydaje się jeszcze malutki ;:11 ;:1 ;:11
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

Jedną całą gałązkę oddzieliłam, bo było ich zdecydowanie więcej niż zielonego bluszczu, Tylko wydaje mi się jakaś słabowita. Jak się wzmocni to poleci do Ciebie, jak nie, to będziemy ciachać jak podrośnie :)
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

katrina26 pisze:Jedną całą gałązkę oddzieliłam, bo było ich zdecydowanie więcej niż zielonego bluszczu, Tylko wydaje mi się jakaś słabowita. Jak się wzmocni to poleci do Ciebie, jak nie, to będziemy ciachać jak podrośnie :)
super.. trzymam za nią kciuki... poczuje wiosnę to ruszy....
byle tylko nie zrobiła tego co mój bluszczyk.... wyłysiał całkiem... teraz podciełam i razem czekamy na wiosnę i odrastanie.. ale tłumaczę mu że w niego wierze :oops: :lol:
Awatar użytkownika
katrina26
1000p
1000p

Post »

To ja za Twojego bluszczyka także mocno trzymam kciuki :) Byle do wiosny!
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”