Witajcie
Jesień nadchodzi i w ogrodzie też już ją czuć, lubię wrzesień , jest bez upałów , deszczyk pada nie trza podlewać , a i róze pomimo ,ze kwitną już mniej obficie są ładniejsze ,rześkie takie je lubię
Lodziu komarów nie pryskałam , gdyż miałam wyjazd i to się odwlekło , a teraz już ich nie ma tyle i można popracować trochę na ogrodzie
anabuko 1 - Aniu ta róża Austina jest ładna , ale u mnie nie przyrasta szybko ,i kwiaty też słabsze , ale nie wszystkie muszą być wystrzałowe ta jest skromna / u mnie/
clem 3 - agapanty bardzo lubię i mam ich kilka , ale posadziłam kilka nowych irysów i czekam do wiosny, a tu się zaczyna sezon różany , obecnie oglądam nowości szkółek coś nowego by się przydało , małe co nie co
Wandziu - lubię perowskie , za jej kolor i kwitnienie przy końcu kiedy to już na rabatach robi się pusto, mam jeszcze niebieską barbulę teraz kwitnie muszę jej zrobić zdjęcie jest duży już krzak i pięknie na niebiesko kwitnie, polecam
danuta z- to żółte Danusiu to też crocosmia , ma kolory żółty pomarańcz, i czerwony jest ładna
Karolacha - Witaj Karolinko tak dawno Cię nie było , u Ciebie też pięknie jak zawsze pozdrawiam
plocczanka-Lucynko wiesz u mnie wszystkiego jest po trochu , raczej to co lubię , a agapanty warto i cierpliwie czekać na ich kwiaty