Mój ogród - mariasen cz.1
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Igo, mam ją co najmniej od 2005 albo nawet 2004. Kupiłam małą sadzonkę. Przetrzymała już porządną mroźną zimę. Zobaczymy teraz.
Aniu dziękuje za zdjęcia, szczególnie z nazwą bo kupiłam jako bezimienną. Mogę porobić sadzonki, ale zobaczę czy jej nie podzielę, robi się tam ciasno, do tego przy hoście rośnie jakaś samosiejka sosny.
Aniu dziękuje za zdjęcia, szczególnie z nazwą bo kupiłam jako bezimienną. Mogę porobić sadzonki, ale zobaczę czy jej nie podzielę, robi się tam ciasno, do tego przy hoście rośnie jakaś samosiejka sosny.
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agness, jak tylko będę miała sadzonki to też dostaniesz, nie przejmuj się byle czym.
Iga, tą cześć nadziemną zawsze wiosną wyrzucałam bo tak mi radziła pani od której kupiłam fuksję. Teraz sprawdzę może to nie jest suche i nadaje się na sadzonki. Dzisiaj wyjdę trochę do ogrodu to popatrzę jak wyglądają te gałązki teraz, sama jestem ciekawa.
Iga, tą cześć nadziemną zawsze wiosną wyrzucałam bo tak mi radziła pani od której kupiłam fuksję. Teraz sprawdzę może to nie jest suche i nadaje się na sadzonki. Dzisiaj wyjdę trochę do ogrodu to popatrzę jak wyglądają te gałązki teraz, sama jestem ciekawa.
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48