Krysiu!! Przepraszam ale muszę do Bogusi!!!!
Dziołcha co Ty za tomaty posyłosz ???? Jeronie !!! Nic nie godosz a w świat lecom!!! Jo łasa ino na coctailowe Ty ino godej co jeszcze posyłać bydziesz gorolom !!!!Cobych przycapiła po drodze!!!
Bogusiu, jak wysłałaś Izie tę maść wtedy co mnie to ona już do Izy nie dojdzie. Przecież to dawno było, chyba w październiku. Ja już połowę zużyłam. Musisz reklamować na poczcie.
Tuż jo już zbaraniała .. to jo Ci Kryśko tomatów nie posyłała
Ulko jo mom pomidory koktajlowe ale w ziemi---- one same się sieją a te co już nawet nie wiem czy wysłałam i komu to są pomidory super dobre ,co sie ich zaraza nie chwyta ---sprawdzone ,do gruntu i szklarni
:P
No to jo powiem!!! O tej godzinie można godać od rzeczy!!!!!!!!!
Kupilam nasiona coctailowych , bo się w ubiegłoroczbych zakochałam !! U mnie się same nie wysieją!!! Wszystkie owoce do żołądków poszły!!!
A maść końska ???? Dzięki Wam mam zawsze na podorędziu!!!!! Teraz w zimie nie stosuję ale jak znów zacznę kopać.........
Jo naszej kozuli pośla juz sadzonki tomatów malutkich ,niech sobie obszkubuje ,bo jo zawsze mom tak ich dużo na krzoczkach ,że nawet na ziemia spadujom , :P
ida spać ,bo rano do roboty
No toście mnie podsumowały!!! Pewnie jakiś spadł ale przekopano na jesień dość głęboko.
Mam już kupione coctailówki !! Więcej nie potrzebuję!!!!
PS. Kozy na zielone zawsze pazerne
Bogusiu !! Dziołcha wyśpij się dobrze!!! Jo mom jutro laba!!!!!!!!!!!!!!