Ogródek gagawi cz.2
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ach, sen miałam ni z gruchy ni z pietruchy
Ale wiem, że 2 szt. dokupię, bo już żałuję, że ich nie zamówiłam za pierwszym razem.
Ranek dzisiaj mroźny -13, mglisty, ale słonko przedziera się... nici z lepienia bałwana a marzy mi się ukulanie takiego wielgachnego, co by wścibski nochal wciskał przez okno kuchenne
Witam mroźnymi fotkami

Ale wiem, że 2 szt. dokupię, bo już żałuję, że ich nie zamówiłam za pierwszym razem.
Ranek dzisiaj mroźny -13, mglisty, ale słonko przedziera się... nici z lepienia bałwana a marzy mi się ukulanie takiego wielgachnego, co by wścibski nochal wciskał przez okno kuchenne

Witam mroźnymi fotkami

- gagawi
No cóż, jak zauważyła to Karolcia -styczeń już się właściwie kończy, luty jest krótki, a w marcu już wiosna :Pan-ka pisze:Grażynko są piękne,Ale szaleństwo zakupu już w styczniu?
Poza tym, liliowce są chodliwe i co ładniejsze mogą być niedługo wykupione, sprzedaż trwa od 12 stycznia, ja zamówiłam 16 i mój nr zamówienia powyżej 1200

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U Ciebie piękny śnieg a u mnie roztopy dzisiaj były.
Słoneczko coraz wyżej i od razu cieplej się zrobiło.

Słoneczko coraz wyżej i od razu cieplej się zrobiło.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gagawi
Grażynko - u nas trzyma się zimowy puch, ponieważ jesteśmy w takiej małej dolince i temperatura jest tutaj zawsze niższa o jakieś 3-nawet do7 stopni niż w innych częściach miasta. ale po 15 od strony południowej było juz mokrawo.
Jolu - nie wiem czy ta puchowa pierzynka wystarczyła hebe i perovskii, cóż zobaczymy wiosną
Tess - właśnie przeczytałam,że naukowcy amerykańscy zapowiadają gorący rok 2009- który ma zająć 5 miejsce wśród najgorętszych lat ostatniego stulecia, może twój deszczyk jest tego zwiastunem
Och, dla Czaka mam tak mało czasu, a ptaszysko głośno domaga się towarzystwa i pieszczot...( odstawiał ostatnio tańce godowe i chyba chciał mieć ze mną jajko
)
W tym filmiku, który kiedyś załączyłam, bardzo niewyraźnie odpowiedział na moją prośbę:"nie krzycz"- "nie krzyczę" Myślałam, że to był przypadek, ale teraz tak udoskonalił słowo, że nie mam żadnych wątpliwości, że Czako odmienia
Teraz nawet sam jak głośno wrzaśnie, zaraz potem się usprawiedliwia " nie krzyczę"
Jolu - nie wiem czy ta puchowa pierzynka wystarczyła hebe i perovskii, cóż zobaczymy wiosną
Tess - właśnie przeczytałam,że naukowcy amerykańscy zapowiadają gorący rok 2009- który ma zająć 5 miejsce wśród najgorętszych lat ostatniego stulecia, może twój deszczyk jest tego zwiastunem

Och, dla Czaka mam tak mało czasu, a ptaszysko głośno domaga się towarzystwa i pieszczot...( odstawiał ostatnio tańce godowe i chyba chciał mieć ze mną jajko

W tym filmiku, który kiedyś załączyłam, bardzo niewyraźnie odpowiedział na moją prośbę:"nie krzycz"- "nie krzyczę" Myślałam, że to był przypadek, ale teraz tak udoskonalił słowo, że nie mam żadnych wątpliwości, że Czako odmienia

Teraz nawet sam jak głośno wrzaśnie, zaraz potem się usprawiedliwia " nie krzyczę"