U mnie spokojna leniwa, zachmurzona deko niedziela.Z czasami siąpiącym deszczykiem...
Ocia Dziękuję bardzo za miłe słowa.
U mnie kolorów i bylin pełno.Przez lata dokupywałam je i dosadzałam.
Hortensja dębolistna już ma 5 lat i urosłą wielka.Panoszy się pani na Derbowym
A ta roślinka niebiesko kwitnąca to jakaś szałwia jednoroczna.Piękna .Kwitnie cały czas od maja.
Na drugi rok znowu ja sobie kupię na ryneczku.
ewita44-Ewuś Bardzo dziękuje za miłe sowa.
Niestety nie znam odmiany tego białego hibiskusa. Kopiłam go na ryneczku na Węgrzech parę lat temu jak byłam tam na urlopie.
Spodobał mi się i przywiozłam go oczywiście. I dobrze zimuje.I wcześnie zaczyna kwitnienie.Ale odmiany nie znam.
A midnight marvel też mam.Ale on później kwitnie.
Dzisiaj nad ranem też trochę deszczyk popadał.
Upały wszędzie.No cóż jeszcze mamy lato. To niech będą.
apus-Basiu i Bardzo dziękuje za miłe, ciepłe słowa.
Cieszę się ,że i ogrodowe ci się podobają i anioł. Ja też lubię anioły
Maska-Marysiu Na pewno spróbuję namalować kwiaty.Ale jeszcze nie teraz. Coś czasu zaczyna brakować na wszystko co chciałoby się,
wiem wiem ogród dostarcza modeli dużo.Ale moja ręka jeszcze nie wprawiona w takie rzeczy kwiatowe.
U mnie dziś nad ranem też deszczyk popadał .Fajnie, bo wody za mało w ogrodzie.A woda z nieba wszystko podleje.
Rośliny i trawa odżyje. Pełnia lato, gorąco , kolorowo.Cieszmy się jeszcze tymi chwilami.
Dziękuję za pochwale anioła.

I za życzenia zdrowia.
Pozdrawia serdecznie
Kasiu74 Bardzo miło czytać tak pozytywne, miłe słowa pod adresem moich roślin i ogrodu.
Ogród daje dużo satysfakcji.
A pracy teraz to już jest nie dużo. Można spokojnie po delektować się widokami z ogrodu i poszczególnymi kwiatkami.
Anioł dziękuję za komplementy.

Ja próbuje uczę się i daje mi to malowanie dużo przyjemności.
plocczanka Bardzo miło mi czytać takie ciepłe , pochlebne słowa pod adresem mojego ogrodu, roślin i moich prac malarskich.
Na pewno spróbuję namalować kwiaty.Tylko jeszcze chce poćwiczyć rękę na innych tematach .
Dziękuję i tobie Lucynko życzę dobrej niedzieli i zdróweczka
Mieczyki w różnych miejscach

Kosmosy mam białe i ciemno- różowe tylko.

Dalia Sombrero