Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu to ja pół swojej żółci wylewam a Ty się zaledwie dopytujesz czy to nutka złośliwości?
Ja poszedłem na łatwiznę i dokupiłem działeczkę ale może zamiast wyrzucać roślinki lepiej przejść na uprawy współrzędne i dodatkowo część roślin rozstawiać w pojemnikach (lub/i piętrowo). To bardzo ładnie wygląda.
Ja poszedłem na łatwiznę i dokupiłem działeczkę ale może zamiast wyrzucać roślinki lepiej przejść na uprawy współrzędne i dodatkowo część roślin rozstawiać w pojemnikach (lub/i piętrowo). To bardzo ładnie wygląda.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
tadeusz48 pisze:Witaj GENIU , pospacerowałem troszeczkę po Twoim ogródku, mam wrażenie, że jak posadzisz zakupione lilie, to będziesz miała piękny L I L I O W Y ogródek, zgadzam się z Agnieszką piękna ta lilia pokazana na zdjęciu nr 3 wczoraj.
Tadeuszu tę lilię mam już od zeszłego roku kwitła pięknie. Lilie w tym roku do tej pory kupiłam jedną na pewno na tym się nie skończy
Zakupiłam dużo liliowców w tym i w zeszłym roku to będzie raczej liliowcowy ogród.
Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemkuprzemek1136 pisze:Geniu to ja pół swojej żółci wylewam a Ty się zaledwie dopytujesz czy to nutka złośliwości?

wprawdzie jeden z nich ma jeszcze raz taką duża działkę a tam nie rośnie ani jeden kwiatek,ani drzewo ani krzaczek
tylko mlecze i perz dobrze że to chociaż kosi
-
-